.

.

Кутия с Ключалка за ключове ОРИЯ, Сейф за ключове, Кутия с Ключалка За Съхранение на ключове с 4-Оценяват Комбинацията, Капацитетът на 5 Ключове с Подвижни скобой за ?

Кутия с Ключалка за ключове ОРИЯ, Сейф за ключове, Кутия с Ключалка За Съхранение на ключове с 4-Оценяват Комбинацията, Капацитетът

BGN 3.33

Наличност
На склад

? Устойчивост на корозия : Корпус от много устойчив на опън с сплав и лък тел от закалена стомана осигуряват допълнителна устойчивост на рязане и распиливаниюТова е безвредно за човешкия организъм. ? Капацитет : до 5 ключа от дома или 3 големи ключ.Вътрешен размер на кутията с ключалка за ключове повече от : 2.Той предлага до 10 000 възможности за комбиниране, можете да зададете предпочитания от вас парола. ? Удобно : след закупуване на този сейфа за ключове не е необходимо да се укрива улики под килима или флорални на гърнето.Той е подходящ за вътрешна и външна употреба. ? Лесна инсталация : с подвижни скобой.Бихте могли да го затвори точно там, където трябва, например, на дръжката на вратата или в колата.4-значную комбинация от лесни за запомняне и да се прибират.След нулиране на паролата е най-добре да направите снимка или да го изгори с надпис. ♡ Докосва напомняне : Ако има някакви проблеми с използването или експлоатацията на продукта, или ако продуктът е повреден, моля, първо се свържете с продавача, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас. 2 x Кутия с ключалка за ключове. 4 x Разширяване на щепсела. 1 x Ръководство на потребителя.Блокиращите може да бъде окачен на дръжките на вратите или на всяко друго удобно място за вас с помощта на подвижни лък тел.Махнете конзола и може да бъде монтиран на стената или на заключване на панти, монтирани с помощта на приложените аксесоари в на нашата опаковка.Можете веднага да се възползвате от своите, за да проверите за ключове, така че ние се включваме в комплекта са всички инсталация на оборудването.За вашето удобство. на обратната страна на кутията за ключове на предварително обучени и дупки.Вашият сейф за ключове можете да инсталирате на гипсокартон, стоманени врати и стълбове на ограда и др.Вие дори можете да го инсталирате в близост до газетным кутия.По вместительном отделение за ключове достатъчно място за пари за абонамент.

Опции за продукта

Свързани продукти