.

.

Xucus 10шт 27x2 Инча Опесъчаване Лента 686x50 мм Мелница за Опесъчаване Лента за Дърво Мек Метал 150#/180#/240#/320# ( по Избор) - (Цвят: 320 песъчинки)

Xucus 10шт 27x2 Инча Опесъчаване Лента 686x50 мм Мелница за Опесъчаване Лента за Дърво Мек Метал 150/180/240/320 ( по Избор) - (Цвят:

BGN 37.32

Наличност
На склад

Цвят : 320 песъчинкиAbra от алуминиев оксид осигурява великолепен ефект шлайфане на повърхността.Подходящи за шлифоване и полиране на дървени материали, мек метал, пластмаса, фибростъкло и т. идеален за премахване на ръжда от метални повърхности, оставяйки гланцово покритие.Може да се използва за шлифоване на детайли хлътва заваряване, премахване на брус покритие.Цвят : 320 песъчинки.Abra от алуминиев оксид осигурява великолепен ефект шлайфане на повърхността.Подходящи за шлифоване и полиране на дървени материали, мек метал, пластмаса, фибростъкло и т. идеален за премахване на ръжда от метални повърхности, оставяйки гланцово покритие.Може да се използва за шлифоване на детайли хлътва заваряване, премахване на брус покритие. 10шт 27x2 Инчов опесъчаване лента 686x50 мм Опесъчаване машина за опесъчаване Абразивная ленти за Дърво и меки метали Характеристики на : Abra от алуминиев оксид осигурява великолепен ефект шлайфане на повърхността.Подходящи за шлифоване и полиране на дървени материали, мек метал, пластмаса, фибростъкло и т. идеален за премахване на ръжда от метални повърхности, оставяйки гланцово покритие.Може да се използва за шлифоване на детайли хлътва заваряване, премахване на брус покритие.Има шлифовъчни ленти с различна песъчинки в съответствие с вашите нужди.Технически характеристики : Материал : алуминиев оксид Периметър : 680 мм/27 см Ширина : 50 мм / 2 инча : 150#, 180#, 240#, 320# ( не е Задължително) Осъществяване Списък : 10 x лента за опесъчаване Ако сте доволни от нашите продукти, моля, сложи ни 5 звезди, е Невъзможно да се реши проблема, ако ние не знаем за тях!За доставка : 4. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Опции за продукта

Свързани продукти