.

.

Заключване с пръстови отпечатъци eLinkSmart, Цифров заключване, Заключване на Шкафчето, Метален Катинар без ключ, Заключване на Пръстови отпечатъци за Шкафчето в Салон?

Заключване с пръстови отпечатъци eLinkSmart, Цифров заключване, Заключване на Шкафчето, Метален Катинар без ключ, Заключване на Пръстови

BGN 12.26

Наличност
На склад

?【Отключване на пръстови отпечатъци】 Увеличена площ сензор за пръстови отпечатъци, бързо отключване за 1 секунда, запис до 20 различни пръстови отпечатъци, включително 2 щампи администраторБутон за нулиране не, само администратор може да пръстови отпечатъци или да ги управлявате. ?【Изключително дълго време за работа и USB батерия】 Умен замък е оборудван с по-ниска консумация на енергия и дълъг режим на готовност.Акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет от 110 mah поддържа 6 месеца работа в режим на готовност и може да бъде отключена повече от 2000 пъти.Когато батерията е ниска и в нея светва червен индикатор, просто го включете към USB захранване или зареждане с помощта на захранване. ?【Метални панти за заключване малък размер】 Лесен окачени заключване с дужкой от неръждаема стомана с диаметър 0,4 см (3,2 + 2,6) х 3.2 х 1,3 см, тегло 0,06 кг, вътрешна дължина лък тел 2,2 см, широчина 1,8 мм, изработен от сплав с, а дужка изработени от неръждаема стомана, което осигурява отлична устойчивост на гумата за защита на вашия шкафчета в салона. ?【Широко приложение на закрито】 Размер smart lock е толкова малка, че лесно можете да го поставите в джоб, и това е най-добрият избор, ако искате да го вземе със себе си в салона, в училище и на оградата, в набор от инструменти, кутии, сандъци, шкафове и така нататък. ?【Най-доброто следпродажбено обслужване】 връщане на парите в рамките на 30 дни, безплатен ремонт в рамките на 6 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Отпечатъци от пръсти трябва да бъдат отстранени с регистрация преди връщането, неспазването на това изискване ще доведе до неспособност на устройството, тъй като никой, освен администратора, не може да управлява заключване, и ние не можем да я отключите.Моля, помогнете да се избегнат разточителството!. ?【Отключване на пръстови отпечатъци】 Увеличена площ сензор за пръстови отпечатъци, бързо отключване за 1 секунда, запис до 20 различни пръстови отпечатъци, включително 2 щампи администратор.Бутон за нулиране не, само администратор може да пръстови отпечатъци или да ги управлявате. ?【Изключително дълго време за работа и USB батерия】 Умен замък е оборудван с по-ниска консумация на енергия и дълъг режим на готовност.Акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет от 110 mah поддържа 6 месеца работа в режим на готовност и може да бъде отключена повече от 2000 пъти.

Опции за продукта

Свързани продукти