.

.

XunYee 85 Бр. Комплект Аксесоари за коса за мъже, 25 Бр. Плетени Дъвка за Коса, 25 Завязанных мъжки гумени ленти за Коса, 25 гумени ленти за Коса, 6 Вълнообразни метални Ободк?

XunYee 85 Бр. Комплект Аксесоари за коса за мъже, 25 Бр. Плетени Дъвка за Коса, 25 Завязанных мъжки гумени ленти за Коса, 25 гумени ленти

BGN 8.49

Наличност
На склад

Приятно комбинация за мъжете : в комплекта са включени 6 броя главоболие, чалми, 4 броя билата, 25 парчета завязанных гумени ленти за коса, 25 парчета плетени гумени ленти за коса, 25 парчета еластични гумени ленти за коса-гривни, достатъчно за употребаМъжки аксесоари за коса : нашите мъжки еластични ленти за коса, дебели и широки, което е подходящо за мъже, като си гъста и дълга коса е по-ароматно. Можете да използвате панела, за да сложи в ред косата на челото, и връзвам косата си отзад на ластик.Подходяща за вашата различна дрехите на тази метална превръзка от неопрен за коса за мъже има 6 вида стилове, можете да изберете любим, подходящ за вашата различна дрехи, че ще демонстрира добрия си вкус и да ви издадат от тълпата.Подходящ за повечето хора : нашата метална пружина превръзка на главата еластични, може да се разтягат в съответствие с обиколката на главата, е подходящ за повечето хора; Завязки за коса са на разположение, са подходящи за гъста и дълга коса.Приятни подаръци за мъже : можете да изпратите тази вълнист метална лента за коса на баща си, на мъжа си, на човек, на съседи по стая, съученици и други хора, които се нуждаят от шапки за рожден ден, фестивали и други значими дни.Характеристики : Нашите пролетни дъвка за коса - това не са само красиви аксесоари за косата, но и практични и полезни помощни средства, за да приведе в ред косата по време на спорт.Тези пролетни дъвка за коса преносими и удобни, можете да ги тури в джоба, портмонета, дамски чанти, раници и козметични чанти, които е удобно да се взема със себе си в пътуване.Спецификации : Размер : както е показано на снимките Опаковка включва : 6 х чалми на главата, 4 х гребени, 25 х завязанных възел гумени ленти за коса, 25 х плетени гумени ленти за коса, 25 х еластични гумени ленти за коса Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да варира поради различните екрани.

Опции за продукта

Свързани продукти