.

.

0,4 грама Влакна За удължаване на косата, Утолщающий Прах За коса, Професионални, Качествени Влакнести Прах за Коса-Спрей за Естествено Гъста коса Жените и Мъжете Ес?

0,4 грама Влакна За удължаване на косата, Утолщающий Прах За коса, Професионални, Качествени Влакнести Прах за Коса-Спрей за Естествено

BGN 2.67

Наличност
На склад

Променя изтъняване на косата : косата Влакна могат незабавно премахване на поява на плешиви петна или поредевших на косата, благодарение на които ще изглеждате по-младиДълготраен ефект : ефектът е дълготраен и не е податлива на влиянието на вятъра и дъжда, дори и без лепило на косата влакна могат здраво приклеиваться на косата.Безопасно и безвредно : Произведено от естествени растителни влакна влакна за удължаване на косата е безопасно дори за чувствителна кожа на главата, можете да го използвате с доверие.Натурално влакно за коса : Съдържа естествени влакна за коса, които правят вашите изтъняване на косата по-буйни, гъсти и естествено.Решете проблема косопад, Специално разработен за лечение на косопад или изтъняване на косата, вече не е нужно да се притеснявате за проблеми, причинени от изтъняване на косата. Променя изтъняване на косата : Влакно за коса може да е незабавно премахване на поява на плешиви петна или поредевших на косата, благодарение на които ще изглеждате по-млади. Трайност : ефектът се запазва за дълго време и не е изложена на вятър и дъжд, дори и без лепило на косата влакна могат здраво приклеиваться на косата. Безопасно и безвредно : Произведено от естествени растителни влакна влакна за удължаване на косата е безопасно дори за чувствителна кожа на главата, можете да го използвате с доверие. Натурално влакно за коса : ви Осигурява естествени влакна за коса, за да си изтъняване на косата изглеждат по-дебели, гъсти и естествено. За решаване на проблема косопад, Специално разработен за лечение на косопад или изтъняване на косата, вече не е нужно да се притеснявате за проблеми, причинени от изтъняване на косата.Параметри : Тип на продукта : влакно за коса Материал : прах Тегло : прибл. 12 г / 0,4 мл Срок на годност : 3 години Предпоставка Списък : 1 х Влакна за коса.

Опции за продукта

Item Type:
 Hair Fiber
Material:
Powder
Weight:
Approx. 12 g / 0.4 oz
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 x Hair Fiber :

Свързани продукти