.

.

Помощник-грижа за домашни любимци, Сейф в Двуслойни Хамак за да се грижи за Кучето, Универсален Дишащ за Къпане на Котки (черен костюм B99537, S)

Помощник-грижа за домашни любимци, Сейф в Двуслойни Хамак за да се грижи за Кучето, Универсален Дишащ за Къпане на Котки (черен костюм

BGN 7.62

Наличност
На склад

[Безопасен] Вязаный дизайн с висока плътност повишава безопасността, освен това, в сравнение с други куки S-образна форма, нашите куки не се деформира и не се чупят лесно и са по-трайни [Перфектна комбинация от] Тример за кучета оборудван сигурна пила за нокти, гребен и хамак за рязане на ноктите на домашни животни, което ви позволява лесно да отрежете ноктите на вашия домашен любимец с удвоено ефект. [Широко използван] Хамак за груминга ще ви помогне лесно да се грижите за вашите собствени домашни любимци у дома, а също е добър помощник на ветеринарните лекари, благодарение на което вашите домашни любимци обикнат него. [Удобен] Хамак е от пластове плат, вътрешната тъкан е изработена от дишаща мрежа, удебелени ръбове и плетене с висока плътност, изключително комуникативно. [Multi] Този хамак може да се използва за подрязване на ноктите, грижа за коса, къпане, грижи за очите и ушите си, инжекции, проверка на различните инструкции за грижа за тялото и т. [Multi] Този хамак може да се използва за подстригания на ноктите, грижа за коса, къпане, грижи за очите и ушите си, инжекции, проверка на различните инструкции за грижа за тялото и т. [Широко използван] Хамак за груминга ще ви помогне лесно да се грижите за вашите собствени домашни любимци у дома, а също е добър помощник на ветеринарните лекари, благодарение на което вашите домашни любимци обикнат него. [Удобен] Хамак изработен от пластове плат, вътрешната тъкан е изработена от дишаща мрежа, удебелени ръбове и задължителен висока плътност, изключително удобни. [Безопасен] Вязаный дизайн с висока плътност повишава безопасността, освен това, в сравнение с други куки S-образна форма, нашите куки не се деформира и не се чупят лесно и са по-трайни. [Перфектна комбинация от] Тример за кучета оборудван сигурна пила за нокти, гребен и хамак за рязане на ноктите на домашни животни, което ви позволява лесно да отрежете ноктите на вашия домашен любимец с удвоено ефект.

Опции за продукта

Item Type:
Dog Grooming Hammock
Product Material:
Polyester + Stainless Steel
Package List:
1 x Dog Grooming Hammock2 x S Hook:
1 x File:
1 x Nail Clipper:
1 x Comb:
2 x Extension Lanyard:
Note:
1. Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.2. Before buying, please read the size chart and measure the distance between the front and back legs of your pet.:

Свързани продукти