.

.

Подложки за дресура кученца ЗАБАВНИ MOLDS премиум-клас, супер Абсорбиращи и не позволявайте да тече подложки за малки кученца, устраняющие миризма на урината, Постел?

Подложки за дресура кученца ЗАБАВНИ MOLDS премиум-клас, супер Абсорбиращи и не позволявайте да тече подложки за малки кученца, устраняющие

BGN 2.33

Наличност
На склад

⭐ [СУПЕРПОГЛОЩАЮЩИЙ] : Нашата 5-слойная по-дебела, суперпоглощающая сърцевината прави ни по-дебели подложки за дресура на кучета от всички породи, много по-впитывающими, отколкото повечето подложки за кучешки на пазараС капацитет до 12 чаши течности. ⭐ [ЗАПЕЧАТАНИ ЗАЩИТА] : Нашите легла за кучета е подобрена пластмасов субстрат (удебелени полиетиленово фолио) като последен слой отпадъци за кученца, много по-герметичную, отколкото повечето подстилок за дресура на домашни любимци, представени на пазара.Тя здрав, устойчив на разкъсване и трайна.Блокиране на изтичане на информация може да защити подове, килими, мека мебел, столове, матраци, легла и т. от увреждане на урината. ⭐ [ЛЕКА ТРЕНИРОВКА] : Бяла мека нетканая плат, дишащ слой, сверхпоглощающий полимер, дишащ слой, синьо широк фланец полиетилен.Бързосъхнеща повърхност с вграден аттрактантом, идеална за дресура на нови кучета и улесняваща за кучета в напреднала възраст. ⭐ [ЗАЩИТА ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН] : Нашите накладки за дресура кученца - идеално решение за жилища, където няколко кучета или домашни любимци, трябва да остане в помещенията в продължение на дълъг период от време.Предпазва подове и килими, като блокира изпускащ в рамките на 24 часа. ⭐ [НАЛИЧНИ размери] : M : 45x60 см/30 бр. идеални за кучета малки и големи породи.Не само кучета, но и нашите приучающие към гърне подложки за кучета също са идеални за малки котенца, котки, зайци, патици, протеини, морски свинчета, птици и други домашни любимци.Описание на продукта : ЗАБАВНИ калъпи за домашни любимци дават на кучето си най-добрия шанс за успешно приучение към гърне.Нашите спортни накладки пет-her осигуряват отлична производителност и надежден комфорт, така че вашето кученце бързо ще се научи и винаги ще знаете, къде е правилно да се пречиствам.В допълнение към обучение на млади кученца, нашите тампони са подходящи и за подкрепа на болните и по-възрастните кучета, като им помага да живеят по-комфортно и щастливо.

Опции за продукта

Свързани продукти