.

.

Капачката на радиатора SEWACC Капачката на Радиатора, Капачката на Радиатора, Капачката на радиатора 5шт Капак на Дупки в стената на Климатика Пластмасови Капачки на ?

Капачката на радиатора SEWACC Капачката на Радиатора, Капачката на Радиатора, Капачката на радиатора 5шт Капак на Дупки в стената

BGN 30.54

Наличност
На склад

Пластмасата ? трябва да изберете капака на правилния размер в съответствие с диаметър и дебелина на дупки, това може да ви е добре отговарят. ? С помощта на пластмасови материали и изключителна майсторство, той може да ви служи по-добре на гу ? Лесна инсталация пластмасов капак за климатик е лесен за инсталиране и използване, е достатъчно просто да поставите на капака в отвора и я прикрепете към стената. ? Проста конструкция, практичен дизайн, осигурява по-бърза и лесна инсталация, не е толкова лесно да падне. ? Идеален за използване в тръбата на климатика, покриване на стени дупки, предназначени за украса на дупки на климатика.Характеристики - Цвят : бял - Материал : пластмаса Размер : 9.39в комплекта : 5 × Капак за отвора в стената кондиционера20 × Самозалепващи се ленти.

Опции за продукта

Свързани продукти