.

.

AICase е Съвместим с Държач зарядно MagSafe, Алуминиеви Настолна поставка за мобилен телефон, съвместима с магнитна зареждане MagSafe за iPhone 14 Pro Max /14 Pro/ 14 Plus/14/13/12 (Сребро)

AICase е Съвместим с Държач зарядно MagSafe, Алуминиеви Настолна поставка за мобилен телефон, съвместима с магнитна зареждане MagSafe

BGN 5.35

Наличност
На склад

【ПОСТАВКА ЗА ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО APPLE MAGSAFE】 най-Новата поставка за зареждане Mag Safe, предназначени специално за зарядно устройство Apple Mag Safe charger, което позволява лесно да се облича и я застреля по време на зарежданеИнсталиране на една стъпка и никакви неприятности.Освен това, в малко отверстии, може да се монтира кабел за зареждане, за да защити лесно складываемую част за по-дълъг период на употреба. 【ЕРГОНОМИЧЕН ъгъл на видимост】 Тази поставка за зарядно Mag Safe предоставя ергономичен ъгъл на виждане.Поставете поставка за вашия офис маса, и вие ще можете веднага да видите на входящите съобщения и обаждания, когато телефонът е в беззвучном режим, поддерживающем като вертикална, така и хоризонтална зареждане Mag Safe и преглед. 【Материал от същия сребристо-алуминиева сплав, че и MAC】 Минималистичен дизайн с компактни размери, гладки ръбове, здрава, лека, преносима метална поставка за зарядното устройство iphone на 12 Magsafe, също е подходяща за вашия компютър, MAC, прави вашия работен плот чист и красив. 【ЗДРАВА конструкция и гумени облицовки】 Предната и долната част поставка за зареждане Mag Safe, покрити с меки гумени наслоявания, които може да защити вашият iphone 12 от драскотини и предпазва от изхлузване от масата.Триъгълен дизайн прави стойка Mag Safe по-устойчива при използване на мобилен телефон в нея. 【СЪВЕТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА】 1).Поддържани модели телефони : Тази поставка Mag Safe подходящ за i Phone 12/ i Phone 12 Pro/ i Phone 12 Pro Max / i Phone 12 Mini. Съвместими калъфи за телефони : Силно препоръчвам калъфи за i Phone 12 с функция magsafe, дебели седалките не са подходящи. Подходящ само за оригинално зарядно за Apple original и 1 : 1 друга марка Mag Safe. (1 : 1 означава един и същ размер и дебелина, че и оригинално зарядно magsafe).ИНТЕЛИГЕНТЕН НАЧИН НА ЖИВОТ. Различава минималистичен дизайн, тънък качество на изработка и ергономичен ъгъл на видимост.Този притежателя поставка за зареждане Mag Safe, подходящи за вашия зарядно Mag Safe и i Phone 12 с надеждна опора, например, за офис, хол и т.

Опции за продукта

Свързани продукти