.

.

Ленти рок-група Morrison The Doors, вдъхновени пълна бродерия Винтажной музика, бродирани желязо нашивке-апликация за раници, шапки, якета и т.н.

Ленти рок-група Morrison The Doors, вдъхновени пълна бродерия Винтажной музика, бродирани желязо нашивке-апликация за раници, шапки,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Размери : 3,5 "x 3,5" (приблизително : 9 см х 9 см)Приложение : Желязо или шият, може да се прилага за всички дрехи, като джинси, якета, шлифери, потници, шапки, чанти, раници и т. Нашите ленти са изработени от висококачествена памучна тъкан и вышивальных конци.Този уникален продукт е проектиран и произведен в нашият магазин от първа ръка.Той се предлага в различни цветове и размери.Моля, посетете нашия интернет-магазин, за да научите повече и да направите поръчка. 100% Удовлетвореност на клиента.Връщане на парите е гарантиран.Размери : 3,5 "x 3,5" (приблизително : 9 см х 9 см).Приложение : Желязо или шият, може да се прилага за всички дрехи, като джинси, якета, шлифери, потници, шапки, чанти, раници и т. Нашите ленти са изработени от висококачествена памучна тъкан и вышивальных конци.Този уникален продукт е проектиран и произведен в нашият магазин от първа ръка.Той се предлага в различни цветове и размери.Моля, посетете нашия интернет-магазин, за да научите повече и да направите поръчка. 100% Удовлетвореност на клиента.Връщане на парите е гарантиран.Размери : 3,5 "x 3,5" (приблизително : 9 см х 9 см) Използване : Желязо или шият, може да се прилага за всички дрехи, като джинси, якета, жилетки, шапки, чанти, раници и т.

Опции за продукта

Свързани продукти