.

.

15 бр. Ленти с бродерия, Ленти с Аппликацией, Комплект железни ивици, Асорти ивици с надпис Ютия за дрехи, Якета, Мотоциклети Байкерский Жилетка, Различни Лозунговые ?

15 бр. Ленти с бродерия, Ленти с Аппликацией, Комплект железни ивици, Асорти ивици с надпис Ютия за дрехи, Якета, Мотоциклети

BGN 8.39

Наличност
На склад

Комплектът включва : 15 бр ленти с бродерия, ленти с аппликацией, набор от ивици с надпис "Ютия", ленти с надпис "Ютия" за дрехи, якета, мотоциклети байкерский жилетка, различни лозунги, дойде апликации за ивици в дънки.Мек материал (в пакета има инструкции).Специален подарък : различни форми на ивици ще ви позволи да персонализирате своя ярък дрехи в зависимост от въображението си, те също ще станат приятни подаръци за семейството, съученици, приятели и всеки, който обича шевни проекти. Най-добрите идеи за подаръци се отличават с креативност.Дайте на тези апликации от гладене на дрехи като добавка, за да направите своя подарък на специален.Комплектът включва : 15 бр. ленти с бродерия, ленти с аппликацией, набор от ивици с надпис "Ютия", ленти с надпис "Ютия" за дрехи, якета, мотоциклети байкерский жилетка, различни лозунги, дойде апликации за ивици в дънки.Мек материал (в пакета има инструкции).Специален подарък : различни форми на ивици ще ви позволи да персонализирате своя ярък дрехи в зависимост от въображението си, те също ще станат приятни подаръци за семейството, съученици, приятели и всеки, който обича шевни проекти. Най-добрите идеи за подаръци се отличават с креативност.Дайте на тези апликации от гладене на дрехи като добавка, за да направите своя подарък на специален.Дойде кръпки, които правят задачата за шиене и поправка на дрехи лесно и интересно.Тези петна са изработени от сгъсти плат, и да ги украсяват или нарязани на печат и да се прилага на повечето тъкани.Кръпки, скрывающие изношенную детайл и като вместо нея хубава схема, се получават наистина изумително!.

Опции за продукта

Свързани продукти