.

.

FAVOMOTO 2 бр. Ленти за дрехи Сватбена Украса, Сватбена Декорация, Аксесоари за Бродерия, Нашивка от плат с бродерия на цветя, Нашивка с цветя Аппликацией, Аксесоар за Ре?

FAVOMOTO 2 бр. Ленти за дрехи Сватбена Украса, Сватбена Декорация, Аксесоари за Бродерия, Нашивка от плат с бродерия на цветя,

BGN 4.34

Наличност
На склад

Довършителни кружевными апликации : На обратната страна На тази ивици има лепило, можете да се залепи я глажкой или пришиваниемИвици във формата на листа за дрехи : Произведени от висококачествени материали за бродерия с конци, те са безопасни, практични и са украсени с цветни ивици.Iron : Това са отлични продукти за запълване на малки дупки в дрехите и даване на добър декоративен ефект.Бродерия ивици с листа и цветя : можете да шият ги на дрехите си, джинсам, кожата, сумкам, книги, рюкзакам и така нататък.Бродирана апликация на цвете : Произведени от висококачествени материали за бродерия с конци, те са безопасни, практични и трайни.Довършителни кружевными апликации : На обратната страна На тази ивици има лепило, можете да се залепи я глажкой или пришиванием.Ивици във формата на листа за дрехи : Произведени от висококачествени материали за бродерия с конци, те са безопасни, практични и са украсени с цветни ивици.Iron : Това са отлични продукти за запълване на малки дупки в дрехите и даване на добър декоративен ефект.Бродерия ивици с листа и цветя : можете да шият ги на дрехите си, джинсам, кожата, сумкам, книги, рюкзакам и така нататък.Бродирана апликация на цвете : Произведени от висококачествени материали за бродерия с конци, те са безопасни, практични и трайни.Пратката включва 2 x ленти за дрехи Характеристики -Тези ленти са идеални аксесоари за костюм за магазин за дрехи и лична употреба ивици във формата на листа за дрехи. - Подходящ за ремонт на дупки в дрехите си със собствените си ръце, също е подходящ за ивици за ремонт на чанти, шапки, обувки и т. - Малък и компактен, лесен за съхранение, не заема много място.Красива и реалистична форма, по-привлекателна нашивка за дрехи със собствените си ръце. - Можете да шият ги на дрехите си, джинсам, кожата, сумкам, книги, рюкзакам и т. Гладьте апликация на дрехи. - Материал : Бродирани апликации от от конци. - Достатъчно количество на тези ивици за бродерия, за да отговарят на вашите различни нужди, нанесете бод на цветни ивици.

Опции за продукта

Свързани продукти