.

.

84 бр. Деколтета на Дъската за обяви в формата на Пчелите в Свети Валентин, Сърдечни Акценти, Лични Бележки, Украса Клас за Учител, Ученик, Декор за Връщане в училище, ?

84 бр. Деколтета на Дъската за обяви в формата на Пчелите в Свети Валентин, Сърдечни Акценти, Лични Бележки, Украса Клас

BGN 5.60

Наличност
На склад

В комплекта са включени : 15 парчета на английски (BEE MY VALENTINE!), 40 броя пчелни с 20 рисунки, всяка фигура по 2 парчета, 24 бр сърдечната с 8 рисунки, всяка фигура по 3 неща, със 100 точки за залепване на достатъчно количество и нежни модели, които да отговарят на вашите различни нужди в деЗанаяти собствените си ръце : издълбани върху дъската за обяви на пчелните сърца за деня на Св. Валентин " - това луксозно и оригинално, романтично и мило.Можете да напишете целите си или благословията на гърба или на шаблона.Можете да използвате лепило, за да залепите изрезки от хартия, на всяко място, което има нужда де.Тези деколтета с Деня на Свети Валентин не е само, за да проверите за украса на вашия щастлив Ден, Свети Валентин, партита, стаи, но могат и да се превърне вашия клас на топло и приветливо място за всички ученици.Качествени материал : Деколтета във формата на пчелните сърца за табла изработени от устойчив материал, за картички, изрезки от хартия с пчелни акценти различни деколтета - това е прост метод за придаване чар на всяка училищна и семейна партия, тези изрезки от хартия с пчелни акценти не само красиви и приятни, ги лесно выцветать и да се счупят, но и те могат да изразят любовта си към съпруга, приятели, учители, съученици.Приложими случаи : Табла за съобщения под формата на пчелните сърца за деня на Св. Валентин могат да бъдат използвани за украса на класните стаи, табла за съобщения, за занаяти на Празника на Свети Валентин, рожден занаяти собствените си ръце, офис етикети, сватбени и възпоменателни бижута и т. Творчество : Изрезки от хартия с пчелни сърца изпълнени в различни стилове, уникален стил, дизайн ги прави подходящи за класни дъски за съобщения, врати и маси, а също са добро украшение за декоративни аксесоари за ден на Свети Валентин.

Опции за продукта

Свързани продукти