.

.

Разбито Толченое Стъкло С пайети 2-4 мм с Неправилна Форма, малки метални масивни чипс, пайети за Бродерия, чакъл за своята практика за телефон Направи си сам, Жеодна?

Разбито Толченое Стъкло С пайети 2-4 мм с Неправилна Форма, малки метални масивни чипс, пайети за Бродерия, чакъл за своята практика за

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Материал】 Натрошен стъклен блясък е изработен от стъклоГланцирана текстура, липсата на остри ръбове, характеристики на комиксов, не е лесно да избледняват, лесно се окислява.Художествена стъклени кости нетоксична, нерадиоактивна и абсолютно безвреден за употреба. 【Размер】 Смилане на стъкло метален цвят е талаш неправилна форма, с размери около 2-4 мм, различни брилянтен цвят, опаковки по 100 г в една найлонова торбичка.Стъклена бележчица за diy може да отговори на вашите различни нужди в де и производството на собствените си ръце. 【Лесна употреба】 При производството на diy от смола със собствените си ръце на по-тежко счупено стъкло с неправилна форма утаи на дъното на смола.Тези натрошени камъни за смола са идеалното тегло, за да останат точно там, където те поставят, и имат най-размер, за да не действа върху слой от отлитой смола. 【Широко приложение】 Голямо натрошен огледално стъкло за diy е перфектен за всеки тип силиконовата форма е идеална за декорация на каботажните от кристална смола, бижута и калъфи за мобилни телефони.Може да се използва за мозайка, декоративно изкуство и домашен декор. 【Полезни съвети】 Докато ние се опитваме да направим възможно най-точни снимки, разлики в осветлението и екрани могат да повлияят на цвят, така че, моля не позволявайте на по-малки отклонения.Ако вас не е доволен от нашите парчета стъкло AB Coffe, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем удовлетворенный отговор в рамките на 24 часа. 【Материал】 Натрошен стъклен блясък е изработен от стъкло.Гланцирана текстура, липсата на остри ръбове, характеристики на комиксов, не е лесно да избледняват, лесно се окислява.Художествена стъклени кости нетоксична, нерадиоактивна и абсолютно безвреден за употреба. 【Размер】 Смилане на стъкло метален цвят е талаш неправилна форма, с размери около 2-4 мм, различни брилянтен цвят, опаковки по 100 г в една найлонова торбичка.Стъклена бележчица за diy може да отговори на вашите различни нужди в де и производството на собствените си ръце.

Опции за продукта

Свързани продукти