.

.

Книгата подпори на Некрономикон, Филм на ужасите, Викканская книга магии, Гримуар Лавкрафта, Ктулу, Кожа, Латекс, Фокус-Бокус на Хелоуин, Книга за магии, Украса за ко?

Книгата подпори на Некрономикон, Филм на ужасите, Викканская книга магии, Гримуар Лавкрафта, Ктулу, Кожа, Латекс, Фокус-Бокус

BGN 0.33

Наличност
На склад

Изработени ръчно в ужасяващи подробности, след това се хвърли от висококачествен латекс и раскрашенный ръчноВъншната страна на книгата е украсена с 3d-латекс отпред, отстрани и на гърба.Интериорът е декориран с оригинални графики, но и магии, вдъхновени от филма.Тази 200-те страници на книгата размер 11 "x8,5"x1,2". Страниците, направени от дебела хартия дълбоко естествени дървесни оттенъци, който придава по-древен вид.Изработени ръчно в ужасяващи подробности, след това се хвърли от висококачествен латекс и раскрашенный ръчно.Външната страна на книгата е украсена с 3d-латекс отпред, отстрани и на гърба.Интериорът е декориран с оригинални графики, но и магии, вдъхновени от филма.Тази 200-те страници на книгата размер 11 "x8,5"x1,2". Страниците, направени от дебела хартия дълбоко естествени дървесни оттенъци, който придава по-древен вид.ОБНОВЕНА ВЕРСИЯ НА 2020 ГОДИНА!Прекрасна дневник от Книги за магии. "Кожа" е вылеплена ръчно, отлита от латекс, след това раскрашена ръчно, за да му дам мертвенный вид на човешката кожа. интериор - плътна хартия дълбоко естествени дървесни оттенъци, придающая я по-древен вид.Има 2 версии на избор, и от двете по 200 страници. Версия 1 : съдържа 74 различни произведения на изкуството и магически заклинания, като във филма!останалите са празни, така че можете да ги използвате като дневник, албуми за рисуване или за продължаване на добавяне магии.Аз знам, че там е написано 36 страници, но не ми позволите да се промени името на варианта.Версия 2 : Съдържа 200 уникални илюстрации в цялата книга!Размери на продукта : Вътрешни страници, с размери около 8,25 x 10,75 инча. Външни страници с дебелина около 8,5 x 11 x 1,2 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти