.

.

NUOBESTY 4 бр. попечителски услуги Брави Защитна Кутия Сребрист цвят за Гардероба си Замък за Хладилник Консервиране Шкаф за Домашно Детски Стоманени Капаче Хладилниц?

NUOBESTY 4 бр. попечителски услуги Брави Защитна Кутия Сребрист цвят за Гардероба си Замък за Хладилник Консервиране Шкаф за

BGN 50.94

Наличност
На склад

Abs Брави за предпазния колан на дете : Тези брави за детски предпазни колани изработени от висококачествен материал, който е здрав и може да продължи по-дълго.Заключване за безопасност за деца : Широко се прилага за всички битови уреди и мебели, като гардероб, шкафове, гардероби, хладилници и така нататък.Защитни замъци, които предпазват от децата : Специално разработени за осигуряване на безопасността на децата, предпазват децата от нараняване на ръцете или пръстите при затваряне на вратата на хладилника или шкафа.Заключване за сигурност на детето : Здрава конструкция, заключване за сигурност детето не е лесно да се деформира или се прекъсне, можете да използвате, бъдете сигурни.Брави за кухненски печки, защитени от деца : Заключване за детски кабинет защитава съдържанието на хладилника си, а също така предпазва от палеца на детето в капан.Списък на пакетите 4 x безопасни замъка Характеристики -Заключване за детски кабинет - това не е просто заключване за хладилника, той също може да се използва като замъка на гардероба, шкафа, фурни и др Детски ключалки за сигурност. -Детски защитно заключване защитава вашето дете от дома на опасностите.Не вреди на мебели, лесно разбираемые предпазни колани чекмедже. -Цвят : сребрист С шут за защита от деца -Материал : ABS, стоманени заключване на вратата на хладилника-Детски защитен замък е лесен за използване и експлоатация, се свежда до минимум неудобството и осигурява максимална сигурност на детски предпазни на гардероба.57 X0 мебелни защитно капаче. -Заключване на шкаф, защитени от деца, не дава възможност на вашите деца да достигнат до кухненски шкафове, чекмеджета, врати, прозорци, хладилник, тоалетна, фризер и т. Замък на гардероба. -Заключване за детски кабинет защитава съдържанието на хладилника си, а също така предпазва от притискане на детски пальчиков children safety lock.Информация за стоки, Хладилни заключване Те са отлични за защита от деца хладилници, шкафове, чекмеджета, фурни, перални машини, тоалетни, хора, кошчета за боклук и т.

Опции за продукта

Свързани продукти