.

.

iShoot 76 мм Пръстен за закрепване на статив към обектива, съвместимо с Tamron 18-400 мм f / 3,5-6,3 Di II VC HLD B028, долната част на скобата за закрепване на обектива извършва под форма?

iShoot 76 мм Пръстен за закрепване на статив към обектива, съвместимо с Tamron 18-400 мм f / 3,5-6,3 Di II VC HLD B028, долната част на

BGN 33.70

Наличност
На склад

1 Маншет на обектива е направена специално за обектив Tamron 18-400 мм f /3,5-6,3 Di II VC HLD B028 (за Canon EF Mount, Nikon F Mount), не може да се използва за други обективи; запазени прозорец за ключа за заключване на обектива, други ключове да са заключени; маншет на обектива се определя ключ и не може да бъде завъртяна. Нето тегло на пръстена за прикрепване на статив е около 155 г, то режете с неправилна форма, най-малък диаметър - около 76 мм, контактна повърхност с оптика е изработена от пластмасов филм, 3 М, е най-широка - около 18 мм и се фиксира голям противоплъзгаща се дръжка. Към долната страна на яката статив добавена функция быстроразъемной плоча Arca fit дължина 55 мм, който може да се използва с топка глава за статив Arca-swiss fit 39 мм, панорамна глава и клип пряко; по-практично, отколкото яки лещи без вдлъбнатини под формата на ласточкиного на опашката. В долната част на опора на обектива са предвидени отвори за винтове 1/4 "и 3/8", както и противоскользящий винт от неръждаема стомана за директно закрепване на обектива до штативу. Пръстен за статив направено от авиационен алуминий, фино обработени от машината с ЦПУ, дизайн с намаляването на теглото, полиран и анодизиран повърхност.Външен вид и изящна изработка е много по-добре, отколкото при други подобни продукти, изработени по метода на леене.Пръстен за закрепване на обектива i Shoot за статив IS-TA1840 е съвместимо с Tamron 18-400 мм f / 3,5-6,3 Di II VC HLD B028 Отдолу се намира быстроразъемная плоча Arca Fit наредба за затягане RRS/Arca-Swiss Fit Основни характеристики : 1. Пръстен за обектива, изработени от авиационен алуминий с висока плътност, лесно и трайно; фино обработени в woodturning център от световна класа с ЦПУ; выдолбленная повърхност обработена многоалмазным нож; 2. Повърхността на пръстена за прикрепване на статив с помощта на технология за вибрация полиране и многократно anodic окисляване, което значително подобрява хомогенността на цвят метал повърхност; външен вид и изящна изработка е много по-добре, отколкото други подобни продукти, изработени по метода на леене; 3.

Опции за продукта

Свързани продукти