.

.

Аксесоар за партита на фона на градския пейзаж (1 брой) (1 бр. / кг) и Аксесоар за партита на фона на Звездна нощ (1 брой) (1 бр. / кг)

Аксесоар за партита на фона на градския пейзаж (1 брой) (1 бр. / кг) и Аксесоар за партита на фона на Звездна нощ (1 брой)

BGN 20.49

Наличност
На склад

В комплекта е включена 1 фон за снимки от градския пейзажРазмери 4 метра височина и 30 фута височина - предназначена е за лепене на големи стената за декорация или за използване като фон за снимки.Изработен от тънка пластмаса и е отпечатан с участието на нощен градски пейзаж.Използвайте на стената за декорация на тематичните партита в чест на Деня на награждаването - нека всички гостите стоят пред този фон и сфотографируются.В комплекта е включена 1 фотофон "Звездна нощ".Размери 4 метра височина и 30 фута височина - предназначена е за лепене на големи стената за декорация или за използване като фон за снимки.Изработен от тънка пластмаса и украсена с изображение на звездна нощ - Свържете този фон с други на фона на церемонията по награждаването, за да се създаде прекрасна сцена на стената.Идеален фон подпори за парти в чест на церемонията по награждаването.

Опции за продукта

Свързани продукти