.

.

Toyvian Bane Фигурка 2 бр. Кукла Рокля на Манекена Малък Пластмасов Сменяем Дисплей Модел на Манекен Малка рокля е Рокля Куха Форма на Мини Украса За Дома Декор Миниатюрн?

Toyvian Bane Фигурка 2 бр. Кукла Рокля на Манекена Малък Пластмасов Сменяем Дисплей Модел на Манекен Малка рокля е Рокля Куха Форма на Мини

BGN 2.58

Наличност
На склад

Тя е различна трайност, му е трудно да се прекъсне и да се деформираБлагодарение на това куклено рокля остава в изправено положение и не се колебае - чудесен подарък за вашето дете.Прекрасен декор за вашия дом или малък домашен аксесоар за приятелите си.Можете да направите свое собствено малко куклено рокля със собствените си ръце от тези на каботажните. красиво изработени и прекрасни материали за diy могат да доставят огромно удоволствие на децата.Тя е различна трайност, му е трудно да се прекъсне и да се деформира.Благодарение на това куклено рокля остава в изправено положение и не се колебае - чудесен подарък за вашето дете.Прекрасен декор за вашия дом или малък домашен аксесоар за приятелите си.Можете да направите свое собствено малко куклено рокля със собствените си ръце от тези на каботажните. красиво изработени и прекрасни материали за diy могат да доставят огромно удоволствие на децата.Описание Това е поставка за модели кукольной дрехи, с големи възможности за изграждане на жизнена атмосфера в малкия детската къща.Направете кукла по-забавна и по-ярки.С помощта на това може да се постигне известно взаимодействие дете и родител.Елате и купете го сега!Вие няма да съжалявате!Характеристики - Материал : пластмаса-Различна трайност, му е трудно да се прекъсне и да се деформира.- Можете да направите свое собствено малко куклено рокля със собствените си ръце на тези опори.- Благодарение на това куклено рокля остава в изправено положение и не се колебае, чудесен подарък за вашето дете.- красиво изработени и прекрасни материали за diy, могат да доставят огромно удоволствие на децата.- Прекрасен декор за вашия дом или малък домашен аксесоар за приятелите си.- Размер : 22 X6, 5 см - Цвят : Бял 2 бр. Помещение включва 2 подложки за кукольной дрехи.

Опции за продукта

Свързани продукти