.

.

GORGECRAFT 8 мм x 10 м Тъкане от Ратан Сплетен Материал за ремонт на Синтетичен Ротанговый Пластмаса Плоска Пластмасова Тъкани Вязаный Винил за Ремонт Мебели за домове съ?

GORGECRAFT 8 мм x 10 м Тъкане от Ратан Сплетен Материал за ремонт на Синтетичен Ротанговый Пластмаса Плоска Пластмасова Тъкани Вязаный

BGN 6.83

Наличност
На склад

❤ [Комплект от плетеного ратан] : Включва 1 ролка материали за плетене от ратан, дължина около 10 м/32,8 ft; Ширина : 8 mm/0,3 инча. ❤[УНИКАЛЕН ДИЗАЙН] : Пластмасови ролки от ратан изпълнени в зелени тонове, което придава ярък цвят реставрация двора на мебели. ❤[Високо качество] : Изработен е от висококачествен синтетичен найлонов плик (PE) на пластмаса, устойчив на абразия, огнеупорни, екологично чист, цветостойкий и устойчиви на uv радиация.Станем по-силни и издръжливи в сравнение с естествен ратан. ❤[ПРАКТИЧНО] : Подходящ за ремонт на повредени мебели за тераса и даване на повредени мебели вид на нови, включително ротанговые столове, дивани, маси, кутии за съхранение и столове за почивка. ❤[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Можете да използвате ратан за плетене на всичко, което искате, например, кошници за цветя или възглавници, столове, кутии за съхранение на вещи и т., и да даде воля на творчеството в най-пълна степен.GORGECRAFT 8 мм x 10 м Тъкане от ратан, материали за ремонт, синтетичен ротанговый пластмаса, плоска пластмасова тъкани вязаный винил за ремонта на дома, мебели за дома, стол, маса, кошница за съхранение, плетени изделия ❤ [Практично] : Подходящ за ремонт на повредени мебели за тераса и даване на повредени мебели вид на нови, включително ротанговые столове, дивани, маси, кутии за съхранение и столове за почивка. ❤[Високо качество] : Изработен е от висококачествен синтетичен найлонов плик (PE) на пластмаса, устойчив на абразия, огнеупорни, екологично чист, цветостойкий и устойчиви на uv радиация.Станем по-силни и издръжливи в сравнение с естествен ратан.Материал : пластмаса Опаковка : 1 ролка материали за плетене от ратан ❤ [Размер] : дължина около 10 м. / 32,8 ft; Ширина : 8 mm / 0,3 инча. ❤[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] : Можете да използвате ратан за плетене на всичко, което искате, например, кошници за цветя или възглавници, столове, кутии за съхранение на вещи и т., и да даде воля на творчеството в най-пълна степен.

Опции за продукта

Свързани продукти