.

.

6/8/10 бр. Топки-Дезодорант с аромат на боя за обувки, спортни чанти, чекмеджета и шкафчета, Лавандула, полифеноли естествен чай и Етерични масла, Дълго Средство за отс?

6/8/10 бр. Топки-Дезодорант с аромат на боя за обувки, спортни чанти, чекмеджета и шкафчета, Лавандула, полифеноли естествен

BGN 11.34

Наличност
На склад

Крушка дезодорант за обувки шкаф, лесно удаляющий миризма, сложете го в шкаф за обувки, за да се отървете от миризмата, или да се постави директно в обувките, за да премахнете миризмата;Внимателно поставете дезодорант в шкаф за обувки, далеч от неприятната миризма; Той е много подходящ за ароматизация на обувки и чорапи, просто се нуждаят от топчета дезодорант, за да се предпазим от неприятна миризма;.Твердофазная дезодорация и естествена почистване, връщайки се у дома вкус на природата;.В обувката гардероба мирише лошо, а обувки и чорапи миризлива, можете да премахнете миризмата, разпространение на натурален плодов аромат и постигане на ефект на дезодорант;.Чай не предизвиква дразнене, премахва миризмата и оставя плодов вкус, и шкафче за обувки излъчва чай; Премахване на миризма - това не е миризмата на обувките, а дезодорирование и защита на вашето здраве.За този проект : Топчета дезодорант за обувки шкаф, лесно удаляемый миризма, сложете го в шкаф за обувки, за да се отървете от миризмата, или да се постави направо в обувките, за да премахнете миризмата; Внимателно поставете дезодорант за обувки шкаф, далеч от неприятната миризма; Той е много подходящ за ароматизация на обувки и чорапи, просто се нуждаят от топчета дезодорант, за да се избегне неприятната миризма; Твердотельная дезодорация и естествена почистване, връщайки се у дома вкус на природата; шкаф за Обувки мирише лошо, а обувки и чорапи миризлива, можете да премахнете миризмата, разпространение на натурален плодов аромат и постигане на ефект на дезодорант; Чай не предизвиква дразнене, премахва миризмата и оставя плодов вкус, и шкафче за обувки излъчва чай; Премахване на миризма - това не е миризмата на обувките, а дезодорирование и защита на вашето здраве.подробна информация за товаре1. Малък по размер, лесно просверливается на обувки и други малки помещения, лесен за употреба; 2. Выдалбливают дизайн, равномерно да се разпръсне аромата, избягва пряк контакт на летливи вещества с обувки; 3.

Опции за продукта

Material:
ABS
Size:
4X4cm
Product List:
6/8/10pcs deodorant ball:
Notes:
Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation. :

Свързани продукти