.

.

Комплект кабели за педальной заплата на Светия Огън без запояване - Не се изисква почистване на кабел, кабел с дължина 6,5 метра и 10 конектори с никелирани медни топч?

Комплект кабели за педальной заплата на Светия Огън без запояване - Не се изисква почистване на кабел, кабел с дължина 6,5 метра и 10 конектори

BGN 18.13

Наличност
На склад

1 Той е оборудван с 10 фоно свещи от чист мед с никелово покритие, бескислородным меден кабел за прехвърляне на аудио 78 инча, без загуби и отвертка (дължина се регулира, кръст и равнината също могат да бъдат конвертирани).Многофункционално устройство за рязане на кабел. Супер удобна за сглобяване - използвайте нож, за бързо отсече кабел с необходимата дължина, поставете го в щепсела и се заключва с помощта на включения винт и отвертка, без източване кабел. Може да се направи пет тънки правоъгълни съединители за кабели, без спойка.Превъзходно аудио екраниран кабел от луженой бескислородной мед осигурява нисък капацитет, прозрачност и ниско ниво на шум за чисти аудиосигналов, което позволява на эффекторной педали възстановяване на оригиналното качество на звука и предпазване от електронни смущения. Срок на експлоатация е много дълъг.Прост и здрав дизайн издържа злоупотреба на сцената или в студиото, докато модерен никелирани конектор е устойчив на корозия. Широк спектър от приложения-нашият професионален беспаянная скок е много подходящ за педалите бас-китара и електрическа китара, усилвател, реечных ефекти, въртене на педалите-смяна на доставчика и т. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ни помагат, докато не сте доволни.

Опции за продукта

Свързани продукти