.

.

Купички за кучета с повишена тегло за големите кучета и котки, Тежки купички за кучета, които заболявания на гръбначния стълб, Не разливающиеся, нескользящие, без с?

Купички за кучета с повишена тегло за големите кучета и котки, Тежки купички за кучета, които заболявания на гръбначния стълб, Не разливающиеся,

BGN 8.23

Наличност
На склад

?[Прием на храна, без болка и стрес] : Купа за кучета със стойка за утяжеления домашни любимци са проектирани по такъв начин, че да се домашни любимци може да яде / пие състояние, което ги прави лесни за храносмиланеНашите тежки чаши за големи кучета осигуряват здравословна поза по време на хранене, а дизайнът купи намалява натоварването на шията и укрепва здравето, а също така осигурява и превенция на шийния за spondilosis. ? [Устойчива на плъзгане настройка] : Нашата стилна утяжеленная купа за кучета има вграден пръстен в долната си част, която предотвратява подхлъзване оптимистичен купички за големи кучета.Предпазва от капки и разливи по време на хранене в купички за кучета със стойка.Устойчива на плъзгане настройка улеснява приема на храна / напитки за вашите палави домашни любимци. ? [Мият в миялна машина безопасно и лесно] : Нашата непроливаемая купа за кучета се отличава с висока якост и устойчивост на корозия.Тези купички за кучешка храна могат да се мият в съдомиялна машина, те са безопасни за вашия малък приятел и са подходящи за всеки интериор у дома. ? [Тежка купа за кучета и начина на използването му] : Тези купички за домашни любимци, лесни за употреба и могат да бъдат изпълнени до 15 кг пясък или вода, за да се предотврати приплъзване и разливане по време на хранене на вашето куче.Големи купички за кучета могат да се настанят до 2 кг кучешка храна / вода. ? [Високо качество] : Нашите купички за кучета са произведени в Северна Америка.Инженерите на здравеопазването са създали хигиенни повдигната купичка за големи кучета, за да се гарантира, че повдигнатите чаши за храна и вода няма да има пукнатини и дупки, които могат да задържат мръсотия.По-аккуратная ясла за по-големи кучета ще остане там, където сте я поставили, заради голямото си тегло.Утяжелитель за домашни любимци Тежка купа за кучета Утяжелитель за домашни любимци, разработен от британската компания Peak Pet Products Ltd. Фирмата е основана върху разработването на реално решение за домашен любимец, и затова сме се неподправеното удоволствие, като предлага това решение на домашните любимци и техните собственици по целия свят.Изработена от висококачествен и траен материал, тази купа за кучета ще се превърне в отличен избор за вашия домашен любимец.Нашата купа за домашни животни предлага по-здравословна алтернатива на евтини емкостям.Тази купа не задържа миризма и спомага за хранене по-малко мръсни.Повдигнати купата на идеално място за лакомствата, влажни фуражи, питейна вода или сухи трохи.Голяма здрава купа е подходяща както за малки, така и за по-големите домашни любимци.

Опции за продукта

Свързани продукти