.

.

купа за домашни любимци от 3 части, купа за кучета от неръждаема стомана с въртящ уста, купа за хранене на домашни любимци, нескользящая, лесно се разбива, устойчиви ?

купа за домашни любимци от 3 части, купа за кучета от неръждаема стомана с въртящ уста, купа за хранене на домашни любимци,

BGN 3.33

Наличност
На склад

● Как и купа с име, това е лесна за използване купа, предназначена за ежедневна употребаЛесен за почистване, просто ополаскивается. ● Научен дизайн храна и наклонена платформа за 8 ° правят купа подходяща за вашата котка. Независимо от височината на рамото си и апетит, котката може да се насладите на всяко хранене. ● Този продукт е изработена от безопасна, нетоксична висококачествена неръждаема стомана и полипропилен.Голям скосен ръб намалява капание котешки храна, което го прави по-подходящ за мисок, които котки могат лесно да се почистват. ● Продукт издръжлив, лесен за почистване, него не е лесно да се прекъсне, той е устойчив на висока температура, слънчева светлина и растежа на бактериите, им е лесно да се ползват и не се тревожи за нищо. ● Изцяло ангажимент, въз основа на принципа за осигуряване на качеството, за да ви предостави първокласен скорост, стремеж към съвършенство, можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим, днешното качество, утре на пазара, добре осигуряваме на вас и мен, а клиенти са лоялни, степента не се промени, аз се надявам, че качеството ми на продуктите и качество на обслужване могат да бъдат с вас по всяко време.описание на продукта : * Заглавие : Купа за домашни любимци * Материал : пластмаса / неръждаема стомана * Цвят : розов / зелен / син * Размер : 17,5 * 17,5 * 8 см6.14 инча Стоки включва : 3 x купа за домашни любимци съвет : 1. Размер на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка от 0 до 2 см, което е нормално. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля те, прости ми, благодаря!.

Опции за продукта

Свързани продукти