.

.

Кутия за кучета ULTECHNOVO XXL, 1 бр. Тава, Клетки за Саксии, Аксесоар, Битови Развъдници за чекмеджета в Долната Клетка за Пор, Тава за тоалетна за домашни любимци, Котешка ?

Кутия за кучета ULTECHNOVO XXL, 1 бр. Тава, Клетки за Саксии, Аксесоар, Битови Развъдници за чекмеджета в Долната Клетка за

BGN 7.46

Наличност
На склад

САКСИЯ ЗА ДОМАШНИ ЗАЙЦИ - подмяна обшивка за кучешки кутияПРЕНОСИМОТО ТАВА за ДЕТСКА градина - е изработен от надеждни и трайни материал за дълъг експлоатационен срок.ПРЕНОСИМОТО ТАВА ЗА КУЧЕШКИ КАСИ - Строга сменное кораб, произведено от устойчив материал, трайно към миризми, vi, ТАВА за събиране на отпадъци ЗА кучета - този вид тава за боклук гарантирано не тече и лесни за почистване.ПОДМЯНА на откъснат лист ЗА клетка ЗА КУЧЕТА - Тава за смяна на кутия за кучета.САКСИЯ ЗА ДОМАШНИ ЗАЙЦИ - подмяна обшивка за кучешки кутия.ПРЕНОСИМОТО ТАВА за ДЕТСКА градина - е изработен от надеждни и трайни материал за дълъг експлоатационен срок.ПРЕНОСИМОТО ТАВА ЗА КУЧЕШКИ КАСИ - Строга сменное кораб, произведено от устойчив материал, трайно към миризми, vi, ТАВА за събиране на отпадъци ЗА кучета - този вид тава за боклук гарантирано не тече и лесни за почистване.ПОДМЯНА на откъснат лист ЗА клетка ЗА КУЧЕТА - Тава за смяна на кутия за кучета.Осъществяване на Списък 1 х легла за домашни любимци, Особености - Идеално за всекидневна, парка и градината, добре работи, за да помогне на вашето малко кученце да се образуват добър навик за ходене в тоалетната. - Лесна работа и удобно переноска, е подходящ за зайци, морски свинчета, пиле и патица и т., - Птици, домашни любимци, котки и кучета, използвани в клетки, подходящи за много поводи. - Размер S : 37. - Материал : Пластмаса. - Благодарение на простия и практичному дизайн, лесно почистване, и той поддържа чистотата на вашия домашен любимец. - Изработена от качествена пластмаса - подходящ и траен в употреба.Информация за стоки, подмяна на откъснат лист за кучешки кутия - начин за защита на килими, подови настилки и домашна мебел от повреди, а също и от миризмата на урина и изпражнения на домашни любимци. преносимото тава за развъдник Е кораб за домашни любимци са произведени от висококачествен материал за трайни и практично използване. тава за кучешки кутия е Лесен за използване и удобен за приучения на вашия домашен любимец, за да гърненце.

Опции за продукта

Свързани продукти