.

.

любимите 9 бр. Коледни Чорапи от Зебло, Коледни Окачени Чорапи за Камината, Коледни Украси, направи си Сам, направи си сам (Набор от цветове, 1, 9)

любимите 9 бр. Коледни Чорапи от Зебло, Коледни Окачени Чорапи за Камината, Коледни Украси, направи си Сам, направи си сам (Набор от цветове,

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Че ПОЛУЧАВАТЕ】 : в опаковка 9 коледни чорапи от зебло, това е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди 【Добро качество】 : тези коледни чорапи от зебло, изработени от памук и лен, здрави и трайни; подходящи за Коледа и за други специални поводи. 【Подходящ за diy】 : обикновен цвят е подходящ за персонализация на проекти ръчно изработени, можете да нанесете персонализирани името на маншета и украсете го по своему, може да намерите обикновено на повърхността на отглеждане, с изключение на манжетной части, което ви позволява да чорапи със собствените си ръце, можете да напишете или цветове върху тях нещо, за да украсят и да ги правят уникални. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : можете да го закачите на коледна елха или пред камината, за да украсят дома си, също така можете да дадете на децата си като подарък. 【Подходящ размер】 : ширина на маншета на около 7 инча, дължина на маншета до петите около 16 см, дължина от петата до чорап около 11.5 см; Подходящия размер предоставя достатъчно място за коледни подаръци или шоколадови бонбони. 【Че ПОЛУЧАВАТЕ】 : в опаковка 9 коледни чорапи от зебло, това е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди. 【Добро качество】 : тези коледни чорапи от зебло, изработени от памук и лен, здрави и трайни; подходящи за Коледа и за други специални поводи. 【Подходящ за diy】 : обикновен цвят е подходящ за персонализация на проекти ръчно изработени, можете да нанесете персонализирани името на маншета и украсете го по своему, може да намерите обикновено на повърхността на отглеждане, с изключение на манжетной части, което ви позволява да чорапи със собствените си ръце, можете да напишете или цветове върху тях нещо, за да украсят и да ги правят уникални. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : можете да го закачите на коледна елха или пред камината, за да украсят дома си, също така можете да дадете на децата си като подарък. 【Подходящ размер】 : ширина на маншета на около 7 инча, дължина на маншета до петите около 16 см, дължина от петата до чорап около 11.

Опции за продукта

Свързани продукти