.

.

ShinyBeauty Мини-Пола под формата на коледни Елхи 24 инча, Оранжева Пола под формата на Елхи с пайети, Пола, под формата на Елхи, Комплекти за Кръстат Бод, Пола, под формата ?

ShinyBeauty Мини-Пола под формата на коледни Елхи 24 инча, Оранжева Пола под формата на Елхи с пайети, Пола, под формата на Елхи, Комплекти

BGN 7.31

Наличност
На склад

❤ Пола за елхи : 1 бр 24-инчов orange кръгла диафрагма за коледната елха с пайети.Тези мини поли за коледни елхи са предназначени за малки /тънки /мини елхи/моливи / настолни наблюдатели.Моля, обърнете внимание на размера преди да бъдат пакетирани. ❤Пола под формата на елхи с пайети : Пола под формата на елха Дядо Коледа е изработена от плат с висока плътност пайети, бродирани плътни пайети върху вкара тъкан, пола, под формата на елхи с пайети добре се отразява, когато е осветен. ❤Безпроблемна пола във вид на елхи : пола под формата на блестящи коледни елхи добре сшита от плътен плат с пайети. Пола под формата на елхи с пайети и дизайн във формата на кука и loop улеснява настройката на поли във формата на коледна елха. ❤Пола във вид на елхи за всички поводи : Пола под формата на елхи с пайети ще се превърне в чудесна украса за вашето коледно в къщи, на улицата, в училище, магазин, офис, супермаркет и т. Пола под формата на елхи с пайети отличен за празнични украси. ❤Инструкции за грижа за пола във вид на елхи : Това е добре, че няколко искри отвалилось, моля, малко се разклаща комплект поли във формата на елха, преди да използвате.За да се грижи за пола от дърво с пайети препоръчително ръчно пране в студена вода и развешивание, за да изсъхне. ❤ Пола за елхи : 1 бр. 24-инчов orange кръгла диафрагма за коледната елха с пайети.Тези мини поли за коледни елхи са предназначени за малки /тънки /мини елхи/моливи / настолни наблюдатели.Моля, обърнете внимание на размера преди да бъдат пакетирани. ❤Пола под формата на елхи с пайети : Пола под формата на елха Дядо Коледа е изработена от плат с висока плътност пайети, бродирани плътни пайети върху вкара тъкан, пола, под формата на елхи с пайети добре се отразява, когато е осветен. ❤Безпроблемна пола във вид на елхи : пола под формата на блестящи коледни елхи добре сшита от плътен плат с пайети. Пола под формата на елхи с пайети и дизайн във формата на кука и loop улеснява настройката на поли във формата на коледна елха.

Опции за продукта

Свързани продукти