.

.

Почистващо Средство За Удължаване на миглите Пенящееся Почистващо средство за очи Пяна за Мигли Шампоан за изграждане на Почистващо Средство за Удължаване на Миг?

Почистващо Средство За Удължаване на миглите Пенящееся Почистващо средство за очи Пяна за Мигли Шампоан за изграждане на Почистващо Средство

BGN 24.05

Наличност
На склад

ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ : Лесен за премахване на прах, мазнини и козметика с мигли и пазете очите си чисти и здрави премахване на петна с мигли и областта около очите преди ваксината.МЕК СЪСТАВКА : Не съдържа вредни химически вещества, мек и безопасен, не причинява вреда на кожата и ресницам.Подхранва и съживява миглите и деликатната кожа около очите.За ПОДХРАНВАНЕ на МИГЛИ : Богати на хранителни съставки, които не могат да изпълват и подхранване на миглите, правейки ги по-дълги и черни с блясък.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Просто нанесете пяната на мигли, избършете с четка, затворете очи и изплакнете с вода.Безопасна за използване.Той не съдържа жестокост, не дразни кожата.ОТСТРАНЯВАНЕ на ОСТАТЪЦИТЕ КОЗМЕТИКА : почистване на мигли, дълбоко премахване на остатъци от грим с мигли, можете да използвате ваксинирани миглите преди почистването на миглите, за да фалшиви мигли се хванаха по-здраво. Дълбоко почистване : лесен за премахване на прах, мазнини и козметика с мигли и пазете очите си чисти и здрави. премахване на петна с мигли и областта около очите преди ваксината. МЕК СЪСТАВКА : Не съдържа вредни химически вещества, мек и безопасен, не причинява вреда на кожата и ресницам.Подхранва и съживява миглите и деликатната кожа около очите. ПИТАЙТЕ МИГЛИ : Богати на хранителни съставки, които не могат да изпълват и подхранване на миглите, правейки ги по-дълги и черни с блясък. ЛЕСНА УПОТРЕБА : Просто нанесете пяната на мигли, почистете с четка, затворете очи и изплакнете с вода.Безопасна за използване.Той не съдържа жестокост, не дразни кожата. ОТСТРАНЕТЕ остатъците от КОЗМЕТИКА : Може да се използва ежедневно почистване на миглите, по-задълбочено отстраняване на остатъците от грим с мигли, ваксинирани миглите преди почистването на миглите, за да фалшиви мигли прививались по-здраво.Параметри : Тип на продукта : Препарат за почистване на миглите Текстура : Течна Съдържание нето : прибл. 60 г / 2,1 унция Функция : Ежедневно почистване на миглите, ефективно премахване на прах и мръсотия с мигли, също така може да се използва ваксината на миглите преди и след.

Опции за продукта

Item Type:
Eyelash cleanser
Texture:
Liquid
Net Content:
Approx. 60g / 2.1oz
Function:
Daily cleaning eyelashes, effectively remove dust and dirt eyelashes, grafting eyelashes before and after can also be used.
Package List:
1 x Eyelash Cleaning Foam:
1 x Cleaning Brush:
Note:
1. This product is for external use only, and only for eye use. :
2. Do not apply on damaged skin. :
3. If you are sensitive, please rinse with water and stop using. :
4. Keep out of touch of children. :

Свързани продукти