.

.

Матово червило INTO YOU за устни е Водоустойчив Устойчиви Кадифени петна за устни, устойчиви на размазыванию, Универсална за устните и бузите, Антипригарная чаша, не и?

Матово червило INTO YOU за устни е Водоустойчив Устойчиви Кадифени петна за устни, устойчиви на размазыванию, Универсална за устните

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Кална текстура, фина и освежаваща】В червило използва безпрецедентен "кална"шаркаТова не е течност, която се използва обикновена глазура за устни, както полутвердая "мръсотия".Кал за устни изглежда суха, но в действителност тя е копринена и плътна.Много се разтяга.Кална шарка е по-тънка и полупрозрачна, което ви позволява лесно да създадете въздушен грим за устни под формата на мека мъгла. 【Матиран и придающий обема на устните】 С помощта на филтър за микродермабразио създайте идеален ефект на грим с матирано лека мъгла, която лесно скроет бръчки по устните и ще направи устните по-обемни и дебели. 【Устойчиви и антипригарная чаша】 Добавете овлажняващи съставки, матирани, но не сухи, на специална кал текстура, за да е здраво държеше на устните си.Ефект на грим се запазва за дълго време и не е толкова лесно да се придържа към чаша. 【Двойно приложение за устните и бузите】Течна глина също е много подходящ за нанасяне върху бузите или очите като руж и сенки за очи.Лесно създаване на атмосфера с помощта на грим от същия цвят.Четка корона във формата на сърце ви позволява лесно да изберете цвят и очерчивать форма на устните. 【Гаранция за обслужване на】Ако имаш счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение.Как да използвате мръсотия за устни?.Материал представлява полутвердую "зърнеста" кал, която може да размазывать по устните си и отпива.Тя е копринена и еластична.Може да се прилага на тънък или дебел слой, за да създадете различни стилове облекло. Забележка : за Жени с чувствителни устни, се препоръчва да се хидратира ги, преди да нанесете грима.Матово червило ще бъдат леко суховатыми при директно нанасяне.Как да използвате руж?.Можете да използвате четката love четка за нанасяне както на лицето, така и около очите и разпределя равномерно, като руж и сенки за очи, лесно създаване на атмосфера на грим от един цвят.

Опции за продукта

Свързани продукти