.

.

Healeved 1 Комплект Вилица Лъжица с шарени Звезди, Сребърни прибори от Неръждаема Стомана, Комплект Детски Прибори, Детски Костюм, Набор от прибори за хранене за деца, с?

Healeved 1 Комплект Вилица Лъжица с шарени Звезди, Сребърни прибори от Неръждаема Стомана, Комплект Детски Прибори, Детски Костюм,

BGN 2.33

Наличност
На склад

Детски комплект прибори за хранене сребро : да се помогне на вашето бебе да се научи сам с вилица или лъжицаКомплект детски лъжици и вилици : Изработен е от полипропилен и неръждаема стомана, която е безопасна за употреба и не отделят миризма.Набор от съдове за деца : Изработен е от хранително-вкусовата неръждаема стомана, вилица с кръгли шипа и лъжица, с гладки ръбове.Комплект детски прибори за хранене : Тези практични детски прибори за хранене ще стане добър спътник на децата по време на вечеря.Комплект прибори за хранене за деца : Тези практични детски прибори за хранене ще стане добър спътник на децата по време на вечеря.Списък на пакета 1 х лъжица 1 x вилица Характеристики - Материал : PP, сребърни прибори за деца от неръждаема стомана. - Размер : Около 15,30 X3,00 X1,00 см / 6,01 X1,18 X0,39 инча комплект детски прибори за хранене. - Ергономичен дизайн, удобен за хващане, идеален за устата на вашето бебе при хранене или яденето на бебешки съдове от неръждаема стомана. - Изработен от висококачествена неръждаема стомана и полипропилен материал, здрав и издръжлив Комплект посуда за дълъг период на употреба за деца. - Лесен и удобен за переноске, така че можете да го вземете със себе си на пътешествие, детски комплект прибори за хранене. - Може да помогне на вашето бебе да се научи сам с помощта на прибори за хранене за деца с вилица или лъжица. - Гладка повърхност, без чеп, тя може да предпазва нежните венци и зъби на детето на детска лъжица-с вилица.Информация за продуктите : Детска лъжичка-вилица Изберете за тях една.Детски прибори от неръждаема стомана В комплект включва една лъжица и една вилица. детски лъжици Гъвкави и меки, това е идеален комплект детски прибори за деца, които искат да се хранят в самота. детско сребърни Този продукт е набор от детски съдове за готвене, изработени от полипропилен и неръждаема стомана, и здрав.

Опции за продукта

Свързани продукти