.

.

Поставка за крака за столче за хранене Autuiontec, Съвместима с ИКЕА Antilop - Нескользящая Регулируема Поставка за краката от естествен бамбук, Дървени, Съвместима с Аксес?

Поставка за крака за столче за хранене Autuiontec, Съвместима с ИКЕА Antilop - Нескользящая Регулируема Поставка за краката от естествен

BGN 9.99

Наличност
На склад

【Сигурност за ДЕЦАТА си,】 Тази поставка за крака е много подходящ за детето стульчику IKEA, заради нея ние стульчиков за хранене на IKEA възникнат проблеми с поставка за краката, детско столче за храненеПоставка за краката на стульчике за хранене, удобен, здрав и здрава, и да се регулират на височина поставка за крака в съответствие с растежа на детето. 【РЕГУЛИРУЕМИ крачета се увеличава с растежа, така че нашата педала може да се регулира, което напълно отговаря на растежа на детето. 【Е съвместим С повечето стульчиков за хранене】 Поставка за краката на нашето столче за хранене за хранене е подходящ за стульчику за хранене на ИКЕА.Той е подходящ и за детски стульчиков за хранене на други марки и някои други сцени (моля, предварително измерете диаметъра на отворите за краката на масата или стола).Ако това е столче за кола на други марки или други сцени, моля, не забравяйте да измерите размера, преди да купите. Нашата детска столче за хранене и поставка за краката за деца осигуряват подкрепа на детски крачета.Бързо преобразите своя детско столче за хранене с помощта на нашата регулируема поставка за краката. Превърнете пластмасов столче за хранене в модерен столче за хранене с помощта на нашите лесни за монтаж аксесоари за вашето детско столче за хранене. Нашата поставка за крака позволява на стульчику-трансформеру се превърне от столче за хранене за хранене на малко дете в столче за хранене на бебето. Нашата регулируема поставка за краката идеално се съчетава с стульчиком за хранене на икеа и е най-добрият детски стульчиком за хранене.Направете от това, столче за хранене, в която бебето ще е удобно! 5. С този лесен стил в един миг ще се появи модерен детско столче за хранене вместо просто да столче за хранене за хранене!Нашите аксесоари са съвместими с детски фотьойл икеа.Столче за хранене върви добре с нашата лесна поставка за краката, за минималистичного детско столче за хранене за хранене.Параметри : Цвят : бамбук Материал : естествен бамбук Размер : 3,2 инча * 19,68 инча / 8,2 см * 50 см Дебелина : 0,78 инча / 2 см Тегло на продукта : 0,5 кг / 17,64 грама комплектът включва : 1 * Дървена бамбук поставка за крака и 4 * Уплътнителни пръстени 2 * Пружина обтегач Внимание : Не оставяйте детето без надзор във високо стульчике.

Опции за продукта

Colour:
Bamboo
Material:
Natural Bamboo
Size:
3.2 inch * 19.68 inch / 8.2cm * 50 cm
Thickness:
0.78in / 2cm
product weight:
0.5 kg/17.64 oz
The package includes:
1 * Wood Bamboo Footrest :
4 * O-rings :
2 * Spring buckle :
Warning:
Do not leave your child unattended in high chair. Footrests make it easier for your child to push themselves out of their seat. Therefore, the child's safety harness must always be used and fastened tightly with our footrest. O-rings are not a toy and should be kept out of reach of children to prevent choking. :

Свързани продукти