.

.

Калъф за резервна гума Sunset Cactus, Калъф за Резервна гума за Кемпера, Калъф за колелата на Ремаркето на Автобуса Suv, Аксесоари за Къмпинг, Принадлежности за Пътуване (15 ?

Калъф за резервна гума Sunset Cactus, Калъф за Резервна гума за Кемпера, Калъф за колелата на Ремаркето на Автобуса Suv, Аксесоари

BGN 3.33

Наличност
На склад

1、 【Материал】 : Калъф за резервна гума изработена от висококачествен полиестерен плат издръжлив, устойчив на атмосферни влияния и прах. 2、 【Дизайн】 : Еластичен отзад на подгъва и дизайн с завязками за бърза и регулируема засаждане, удобно да теглите, без никакви инструменти, не се изисква. 3、 【Изпълнение】 : Нашият калъф за резервна гума camper предпазва вашето резервно колело от вредните ултравиолетови лъчи, слънчева светлина и кал, а също така поддържа тапицерия на колелата.Лесна инсталация. 4、 【Прилагането на】:Калъф за резервна гума, подходяща за ремаркета, ванове, камиони и т., Който може значително да подобри външния вид на вашия автомобил и да удължи живота, затова той си заслужава. 5 、 【Шаблон】: Нашия калъф за резервна гума на ремаркето е с един размер : 15 инча, размерите на гумите са посочени в детайлното описание на снимката, така че клиентите могат да определят размера, без измерване гуми. кола-това е не само инструмент за пътуване, но и средство, което винаги помага да не се хвърлят партньор.Затова грижа на превозното средство - това е винаги нещо, което ние трябва да направим.Особено колела, когато колата не е паркирана в гараж, на колела, лесно да попаднат замърсявания, и най-добрият начин да се справим с това - защита на колела, калъф за резервна гума.Характеристики : 1. защитете вашето резервна гума. нека покриване на гуми ще бъде по-необикновен.it ще се превърне в приятен подарък за вас, вашите приятели или вашето семейство, които обичат да пътуват. лесен монтаж, без никакъв инструмент. универсален за джипове, ремаркета, ванове, джипове, камиони и много други превозни средства.

Опции за продукта

Свързани продукти