.

.

100 Броя Пръти клапани за гуми, от Каучук Защелкивающиеся пръти, клапани, гуми, за вентила гуми за безкамерни дупки в ръба на стандартните автомобилни гуми (TR413 TR412 TR414)

100 Броя Пръти клапани за гуми, от Каучук Защелкивающиеся пръти, клапани, гуми, за вентила гуми за безкамерни дупки в ръба на стандартните

BGN 9.06

Наличност
На склад

【Количество на стоката】 : Ще получите общо 100 броя безкамерни клапани (TR413 : 50 бр, TR412 : 25 бр, TR414 : 25 бр Това количество е достатъчно за ежедневна употреба и за смяна, можете да ги съхранявате в продължение на дълъг период от време. 【Широка съвместимост】 : Практичен черна гума защелкивающийся прът с размери около 0,7 х 1.7 инча подходящ за повечето леки автомобили, лекотоварни автомобили, по-малки ремаркета, тачек, косачки и мотоциклети. 【Висококачествени материали】 : Тези черни гумени защелкивающиеся пръти са изработени от висококачествен месинг и гума, с жаростойким мед сърцевина на автомобила, подобряват производителността, икономични и практични, могат да ви служат дълго време. 【Лесна инсталация】 : Взаимозаменяеми прът клапан гуми стандартна дължина е защелкивающуюся дизайн, който е много удобен за инсталиране и отстраняване, можете лесно да инсталирате прът клапан ръчно, спестяване на време и лекота, като ви предоставя повече време. 【Практическа функция】 : Гумата клапан може да поддържа гумите на автомобила в добре накачанном състояние, при стабилно ниво на налягането на въздуха, като по този начин намалява износването на гумите и осигуряване на безпроблемна работа на автомобила. 【Количество на стоката】 : Ще получите общо 100 броя безкамерни клапани (TR413 : 50 бр, TR412 : 25 бр, TR414 : 25 бр. Това количество е достатъчно за ежедневна употреба и за смяна, можете да ги съхранявате в продължение на дълъг период от време. 【Широка съвместимост】 : Практичен черна гума защелкивающийся прът с размери около 0,7 х 1.7 инча подходящ за повечето леки автомобили, лекотоварни автомобили, по-малки ремаркета, тачек, косачки и мотоциклети. 【Висококачествени материали】 : Тези черни гумени защелкивающиеся пръти са изработени от висококачествен месинг и гума, с жаростойким мед сърцевина на автомобила, подобряват производителността, икономични и практични, могат да ви служат дълго време. 【Лесна инсталация】 : Взаимозаменяеми прът клапан гуми стандартна дължина е защелкивающуюся дизайн, който е много удобен за инсталиране и отстраняване, можете лесно да инсталирате прът клапан ръчно, спестяване на време и лекота, като ви предоставя повече време.

Опции за продукта

Свързани продукти