.

.

Моля, не удряйте и не се обадя в звънчева-Оставете табела с пращането празен, напишете своето съобщение за доставка, 6 x 9 Без ръжда, PVC не се драска, лесно се монтира с ?

Моля, не удряйте и не се обадя в звънчева-Оставете табела с пращането празен, напишете своето съобщение за доставка, 6 x 9 Без ръжда, PVC

BGN 0.67

Наличност
На склад

?? ???? ????? ??????? - Съобщава на ВСИЧКИ служители на доставка на услуги, където искате да ги оставяха да правят и за да не ги смущават ??? ???? ???? ????? ?? ???? - Като се посочва, където искате да оставите вашите пратки, ще се намали риска от появата на пиратите на верандата. ???? ??? ?????? ???? ???? – За разлика от други метални знаци, които могат да доведат до увреждане на нашите табели са изработени от по-мек полужесткого PVC, който няма да навреди на вашия дом. ???? ??? ???????? ?????? ?? ??? – Писането на вашия собствен съобщения (с помощта на своя собствен знак) и нашите най-големи пълноцветни лога гарантирано ще привлече вниманието на вашите куриери. ????????? ???? ??? ???????? - Отърви се от промокших опаковки, поради дъжд или сняг, както и от растаявших екстри, информира водачите за доставка, където да оставите вашите колети. ?? ???? ????? ??????? - Съобщава на ВСИЧКИ служители на доставка на услуги, където искате да ги оставяха да правят и за да не ги смущават. ??? ???? ???? ????? ?? ???? - Като се посочва, където искате да оставите вашите пратки, ще се намали риска от появата на пиратите на верандата. ???? ??? ?????? ???? ???? – За разлика от други метални знаци, които могат да доведат до увреждане на нашите табели са изработени от по-мек полужесткого PVC, който няма да навреди на вашия дом. ???? ??? ???????? ?????? ?? ??? – Писането на вашия собствен съобщения (с помощта на своя собствен знак) и нашите най-големи пълноцветни лога гарантирано ще привлече вниманието на вашите куриери. ????????? ???? ??? ???????? - Отърви се от промокших опаковки, поради дъжд или сняг, както и от растаявших екстри, информира водачите за доставка, където да оставите вашите колети.Този знак е предназначен за всеки, който не иска да бъде обезпокояван постоянни звуци и разговори на вратата доставщиков и адвокати.Най-голямата пречка е бърз тропот на услугата доставка, когато те все още ще оставя парцел в близост до вратата.

Опции за продукта

Свързани продукти