.

.

Съраунд Удължаване на Миглите CoMango 0,07 C, Къдря 15-20 мм, Тава За Смесване, Лесен Фен За Удължаване на Мигли, Използване В салон за Мигли Меко Матово Черен Цвят, Обемни Ми?

Съраунд Удължаване на Миглите CoMango 0,07 C, Къдря 15-20 мм, Тава За Смесване, Лесен Фен За Удължаване на Мигли, Използване В

BGN 3.00

Наличност
На склад

❤【Висококачествени материали】 : Co Mango Volume Lash Extension са изработени от корейски влакна PBT, миглите са изложени на двойно нагряване по време на производството, което им позволява да поддържат своя свита в рамките на 38 месецаОсвен това, в корените наращенных на миглите не остава излишък лепило. ❤【Изящна изработка】 : Кърли, миглите са изработени от висококачествен материал, шлифована долната част, мат, по-лесно се поддават на изграждане на миглите са от естествен външен вид, се нанася върху естествени мигли.Матово черно текстура е по-близо до естествения ресницам, създавайки атмосфера висок клас, което ви бляскава и чаровна по всяко време. ❤【Лек материал】 : Това е идеалното решение, ако имате редки мигли или пропуски. обемни мигли, все още са безопасни за вашите естествени мигли!Те много по-лек от класически и мигли, след изготвянето на вашите естествени мигли тегло на вентилатора равномерно разпределени около вашите естествени мигли, така че те никога не са били твърде тежки. ❤【Пестите време】 : това е по-удобно и по-бързо в употреба.Удължаване на миглите лесно фен volume позволява да се увеличи гъстотата и наполовина време на имунизации, особено за салонного тава.Можете да използвате EASY ФЕН МИГЛИ, за да се създаде готови на миглите-ветрила в размер на 2 D, 3 D, 4 D, 5 D, 6 D и дори 46 D. ❤【политика на връщане с гаранция 106%】 : Ние сме професионален производител на средства за изграждане на миглите.Ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-доброто изживяване от пазаруването.Ако има някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас!.Марката се основава на "мода и сигурност".Компанията се придържа към концепцията за предоставяне на висококачествени, нови, модерни и удобни продукти за всеки потребител, който обича красотата и високо качество на живот, разпространява високо качество на живот и култура на модата и се фокусира върху областта на висококачествена красота.

Опции за продукта

Свързани продукти