.

.

ADSWIN Плат за защита от електромагнитни смущения, Ширина 1,1 м, Мека Забраната за радиочестотна идентификация, защитен материал САМ за защита от кражба, Металик (11,1 м)

ADSWIN Плат за защита от електромагнитни смущения, Ширина 1,1 м, Мека Забраната за радиочестотна идентификация, защитен материал

BGN 15.10

Наличност
На склад

★ Экранируйте EMF, RFID, климатици, като например Bluetooth устройства, интелигентни измервателни уреди, организаторите клетъчни телефони, микровълнови печки, както и на честотни електрически полета от такива източници, като електрически проводници, електрически кутии и друго излъчване ★ Използвани за производство на щори със защита от радиация (твърда текстура), джоб за мобилен телефон със защита от радиация, корици за паспорти със защита от радиация, от капака на корпуса на мейнфрейм. ★ Ефективно екраниране на високочестотни електромагнитни полета, като например : промишлени високочестотни пътя, мобилни комуникации, домакински уреди, станция за предаване на сигнала, медицински инструменти и други индустрии. ★ Използва за електромагнитно екраниране на високо ниво, като : електромагнитни смущения в пространството управление, антиэлектронная изтичане на информация, за осигуряване на информационна сигурност. ★ Грижи : ръчно пране, изсушаване на въздуха, да не се избелва, да не се излага на сухо почистване. ★ Экранируйте EMF, RFID, климатици, като например Bluetooth устройства, интелигентни измервателни уреди, организаторите клетъчни телефони, микровълнови печки, както и на честотни електрически полета от такива източници, като електрически проводници, електрически кутии и друго излъчване. ★ Използвани за производство на щори със защита от радиация (твърда текстура), джоб за мобилен телефон със защита от радиация, корици за паспорти със защита от радиация, от капака на корпуса на мейнфрейм. ★ Ефективно екраниране на високочестотни електромагнитни полета, като например : промишлени високочестотни пътя, мобилни комуникации, домакински уреди, станция за предаване на сигнала, медицински инструменти и други индустрии. ★ Използва за електромагнитно екраниране на високо ниво, като : електромагнитни смущения в пространството управление, антиэлектронная изтичане на информация, за осигуряване на информационна сигурност. ★ Грижи : ръчно пране, изсушаване на въздуха, да не се избелва, да не се излага на сухо почистване.Добре дошли в моя магазин!!! Плат за защита от електромагнитни смущения Плат на фарадей за защита от никел-мед плат лента на фарадей за защита от радиация, антистатики, кражба на картата салфетки, изолация на електромагнитни смущения, заключване на сигнала.Характеристики : * Супер заземляющая /заземляющая водещ електрическа плат.

Опции за продукта

Material:
Copper+Nickel+Polyester
Dimension:
1.1M width
Thickness:
0.08mm
Radiation protection effect:
>70DB
Color:
Silver-Gray(As Picture Show)
Package Contents:
1*Radiation Protection Fabric:
Note:
1. The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.:
2. Please allow slight manual measurement deviation for the data. :
Service:
If you have any questions, Pls contact us witout any hesitate.:
We strive to answer all questions and resolve any problems as quickly as possible! :

Свързани продукти