.

.

Кофи за боклук Holibanna с капаци, Пластмасови кофи за боклук Пластмасови резервоари с капаци Кухненско кофа за Боклук Кошчето за Боклук с капак Домашни кофа за Боклук ?

Кофи за боклук Holibanna с капаци, Пластмасови кофи за боклук Пластмасови резервоари с капаци Кухненско кофа за Боклук Кошчето за Боклук с

BGN 8.38

Наличност
На склад

КУТИЯ ЗА ОТПАДЪЦИ С КАПАК - подходящ за различни поводи като тоалетна, кухня, спалня, всекидневна и другиКошчето за спалня. Кофата за боклук - Отлично качество на изработка, гладко полиране, креативен дизайн, лесен и удобен.КОШЧЕТО за тоалетна - Кофа за боклук ще ви Помогне да направите вашия дом по-чисти и опрятнее, практично домашно кофа за боклук.КОШЧЕТО за тоалетна - кофа за боклук с капак, Подходящ за различни поводи като тоалетна, кухня, спалня, всекидневна и други.КОШЧЕТО за боклук на ПРИТИСКАТЕЛНИЯ ТИП - Благодарение на проекти обхващат вие не се тревожите за зелено водата в банята.КУТИЯ ЗА ОТПАДЪЦИ С КАПАК - подходящ за различни поводи като тоалетна, кухня, спалня, всекидневна и други.Кошчето за спалня. Кофата за боклук - Отлично качество на изработка, гладко полиране, креативен дизайн, лесен и удобен.КОШЧЕТО за тоалетна - Кофа за боклук ще ви Помогне да направите вашия дом по-чисти и опрятнее, практично домашно кофа за боклук.КОШЧЕТО за тоалетна - кофа за боклук с капак, Подходящ за различни поводи като тоалетна, кухня, спалня, всекидневна и други.КОШЧЕТО за боклук на ПРИТИСКАТЕЛНИЯ ТИП - Благодарение на проекти обхващат вие не се тревожите за зелено водата в банята.Пратката включва 1 х кофа за боклук Характеристики -Размер : около 27,00 X19,00 X19,00 см/10,61 X7,47 X7 кофа за боклук. -Размер : Около 31,00 X22,00 X22,00 см. / 12,18 X8,65 X8,65 инча (голям) Боклук за спални. -Материал : кухненски кофа за боклук от полипропилен. - Материал -полипропилен, здрав и издръжлив, устойчив на падане, креативен и практичен кофа за боклук с капак. - Подходящ за множество случаи, например, за тоалетна, кухня, спалня, всекидневна и други случаи на употреба в кошчето за боклук. -Стабилно и лесно да падне, носи изящни, красиви и удобни опит в кухненско кофа за боклук. -Могат да направят вашия дом по-чисти и опрятнее, практично домашно кошчето за отпадъци. -Изящна изработка, гладки, полирани, без подробности, приятен на допир домашни кошчето за ръце.

Опции за продукта

Свързани продукти