.

.

Черно Златен Фон за бала 2023 Поздравительный Банер възпитаници за Декорация за Абитуриентски партита Клас 2023 Украса за началото на Абитуриентски Аксесоари за Деко?

Черно Златен Фон за бала 2023 Поздравительный Банер възпитаници за Декорация за Абитуриентски партита Клас 2023 Украса за началото на

BGN 9.59

Наличност
На склад

【Размер и опаковка】 : 7x5ft (220 Wx150 H cm); и приемаме и други размери по поръчкаСъдържа само фон.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. 【Винил материал】 : да Не се пере.Този тематичен фон за бала е изработен от тънък винил, който е траен, не е токсичен, лек и лесно да се мотае или пакет за използване на закрито или на открито. 【HD Печат】:На заднике за фотография прилага технологията на дигитален печат, осигуряваща висока яснота на картината. ярки цветове, изчистени линии, нетоксични материали, можете да използвате с доверие, те не изчезват. 【Многократно използване на】: Този фон с дигитален печат е подходящ за много случаи, като например детски душ, украса за рожден ден момчета и момичета, украса на стаята, фотографско студио.Той има широк спектър от приложения.Само това, за което не мога да мисля, нищо, което той не би могъл да направи. 【Персонализиране】: Ние приемаме настройки с различни размери, така и на съдържанието, ако имате нужда, ще можете спокойно да се обърнете към нас.Добре дошли в магазин CHLOROPLASTID, нашите продукти са различни богата цветова гама, разнообразни категории, отлично качество, аз се надявам, че всеки клиент ще може да прекарате приятно време, да пазарувате в нашия магазин.

Опции за продукта

Свързани продукти