.

.

Седельная чанта ESINGMILL Чували с пясък за фото - и видео техника, 2 Опаковки Сверхпрочных Празни Торби с пясък за фото - и video studio, Статив за лесно влакчета и стрелка с фо?

Седельная чанта ESINGMILL Чували с пясък за фото - и видео техника, 2 Опаковки Сверхпрочных Празни Торби с пясък за фото - и video studio,

BGN 2.67

Наличност
На склад

МАТЕРИАЛ - Изработен от ултра силна оксфордския влакна 600 D, покрит с полиуретаном за допълнителна хидроизолация, която е по-твърда от повечето чанти на пазара в САЩОсвен това, водоустойчив полиуретан е по-добре, отколкото при PVC, представен на пазара.СПЕЦИФИКАЦИЯ е Само на 2 трактор преглед чанти.Размер : 23 инча /58 см. * 11 см /27 виж Максимум капацитет : 10 паунда. ДИЗАЙН – предлага 6 цвята. 2 своята практика с цип от всяка страна, двойната система на застежек-краища за допълнителна сигурност и удобство на използване.Двойна прошитые шевове подсилват стабилност и здравина, което го прави по-силен и траен.ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ – Напълно седельную чанта пясък, чакъл, сняг, камъни, гайки, болтове или по доклада под ръка материал.Не е нужно да носите със себе си излишните пясък, когато сте извън дома. (САМО 2 пакета торби с пясък!).ПОДХОДЯЩ за повечето фото - и видеооборудований, като стойка за фото - и video studio, стативи за осветление, монтаж и мини-кран за камера със стрела.Подходящ за фото-видео студийната стойки, стативи за осветление, рафтове и мини-кран за камера.Изработен от ултра силна оксфордския влакна 600 D, покрит с полиуретаном.Подходящ за повечето фото - и видеооборудований, като стойка за фото - и video studio, стативи за осветление, монтаж и мини-кран за камера със стрела.Помага за предпазване на вашето осветително оборудване от инциденти.

Опции за продукта

Свързани продукти