.

.

WSAH 32-75 Инчов Антибликовая фолио за защита на екрана на телевизора от синя светлина, LCD дисплеи, 4K OLED HD телевизори, Аксесоари, Матово фолио, 40 инча (875x483 мм)

WSAH 32-75 Инчов Антибликовая фолио за защита на екрана на телевизора от синя светлина, LCD дисплеи, 4K OLED HD телевизори, Аксесоари,

BGN 1.33

Наличност
На склад

★ Защита на екрана на телевизора, от синя светлина : най-добрата защита на оптичен клас от синя светлинаПредпазва от повреда, драскотини и отпечатъци от пръсти.Задължително условие за семейства с деца. ★ Защита от отблясъци : след A инсталиране на защитни панели на екрана на телевизор светлина става мека, изображение ясни, а очите се чувстват много комфортно. ★ Лесно нанасяне : залепен само към рамката на екрана, но не съдържа лепило на екрана, лесно се полага, не оставя следи при премахване И може да се използва повторно наклеен и използва. ★ Подходящ размер на екрана : подходящ за 32-75 инча, моля сравнете вашия телевизор с нашите снимки, преди да купите. ★ Подходящ за всички : подходящ за късоглед, студенти, офис работници, феновете на социалните мрежи, онлайн геймъри, любители на модата и т. ★ Защита на екрана на телевизора, от синя светлина : най-добрата защита на оптичен клас от синя светлина.Предпазва от повреда, драскотини и отпечатъци от пръсти.Задължително условие за семейства с деца. ★ Защита от отблясъци : след A инсталиране на защитни панели на екрана на телевизор светлина става мека, изображение ясни, а очите се чувстват много комфортно. ★ Лесно нанасяне : залепен само към рамката на екрана, но не съдържа лепило на екрана, лесно се полага, не оставя следи при премахване И може да се използва повторно наклеен и използва. ★ Подходящ размер на екрана : подходящ за 32-75 инча, моля сравнете вашия телевизор с нашите снимки, преди да купите. ★ Подходящ за всички : подходящ за късогледство, студенти, офис работници, феновете на социалните мрежи, онлайн геймъри, любители на модата и т. Защитно фолио със защита от синя светлина 32-75 инча, антибликовая, защищающая от uv защитно фолио, снимающая напрежение в очите, телевизор, лесен за инсталиране Технически характеристики на продукта : Име : Матово защитно фолио за телевизор Материал : P E T Висококачествени материали Характеристики : Антибликовая / антирадиационная/срещу късогледство и т.

Опции за продукта

Свързани продукти