.

.

Система за Заключване на вратите с пръстов отпечатък, Заключване с пръстов отпечатък на вратите, Автоматично Заключване на вратите за спални JINJUNYE, Врата копчето с ?

Система за Заключване на вратите с пръстов отпечатък, Заключване с пръстов отпечатък на вратите, Автоматично Заключване на вратите

BGN 11.67

Наличност
На склад

1 х Предната дръжка; 1 х Задната част на дръжката 1 x Затвори замъка; 1 x Шок плоча. 1 х Страничен капак; 1 х Механичен ключ. 1 х Ос; 1 х винт без глава. 3 x Съединителната тръба; 3 x Винтове M4. 4 x Дървен винт; 2 x Винт за капака на отделението за батерията. 1 x Ръководство на потребителя. ? СРЕДСТВО за ОТСТРАНЯВАНЕ на НЕИЗПРАВНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ЗАБЫВАНИЕМ КЛЮЧ : 3-позиционна система за заключване на вратите JINJUNYE с пръстов отпечатък, отпечатък от пръст на едно докосване, код на панела, физически ключ (2 в пакет).За да отключите своята врата, само с едно движение.ЗАБЕЛЕЖКА : Потребителите с пръстов отпечатък администратор трябва първо да бъдат записани, за да активирате потребителския режим, в противен случай той може да се отвори по всяко пръстови отпечатъци. ? АКТУАЛИЗИРАНО ВИДЕО уроци ОПРОСТЯВА НАСТРОЙКАТА : Моля, запознайте се с обучение видео, което снимахме.Те ще спестите от ценното си време за инсталиране на замъка с пръстов отпечатък JINJUNYE на вратата. ?СЪВМЕСТИМОСТ с ВРАТА : Регулируема горна : от 2-3 / 8 инча (60 mm) до 2-1 / 8 инча (70 мм).Дебелина на вратата : от 1-3/8 инча до 2-1/8 инча (35 мм-54 мм).Са подходящи както за лява, така и дясна врата.Система за заключване на вратите за спалнята са подходящи за повечето дървени врати, НО НЕ и МЕТАЛНИ. ? Кабели не са необходими : за това на интелектуалния замъка необходими са 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени), което е достатъчно за около 9 месеца.Този бутон автоматично заключване на вратите с дръжка и снабден с сигнализатором ниско ниво на зареждане на батерията и USB-порт отстрани предната част на лентата за аварийно захранване (само в спешни случаи), но той не може да се зарежда батерията, моля, своевременно да се замени батерията. ?ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Врата копчето, с клавиатура - перфектният подарък за семейството и приятелите.JINJUNYE предоставя услуги по подмяна и връщане на парите в рамките на 30 дни, гаранция за една година и доживотна техническа поддръжка.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще бъдем на ваше разположение 24/7. ? СРЕДСТВО за ОТСТРАНЯВАНЕ на НЕИЗПРАВНОСТИ, СВЪРЗАНИ С ЗАБЫВАНИЕМ КЛЮЧ : 3-позиционна система за заключване на вратите JINJUNYE с пръстов отпечатък, отпечатък от пръст на едно докосване, код на панела, физически ключ (2 в пакет).За да отключите своята врата, само с едно движение.

Опции за продукта

Свързани продукти