.

.

Angoily 2 елемента Врата и Прозорец Ролка Ролка за Душ, Стаите са с алуминиева Дограма, Ролкови Колела Въртящи се Колела ролков Лагер, Аксесоари За прозорец Пътеки Лаге?

Angoily 2 елемента Врата и Прозорец Ролка Ролка за Душ, Стаите са с алуминиева Дограма, Ролкови Колела Въртящи се Колела ролков Лагер, Аксесоари

BGN 2.67

Наличност
На склад

неръждаема стомана, медРОЛИКОВОЕ КОЛЕЛОТО ЗА ДУШ ВРАТИ - Благодарение на използването на високоскоростни лагери плъзгащи се случва много плавно с отличен ефект за намаляване на шума.КОЛЕЛОТО на КРИЛОТО на РОЛКА - Ролки за врати на душ кабината в банята. Стабилна конструкция, безопасно и гладко плъзгане и трайно.ВАЛЯК ВРАТИ на ЕКРАНА - По-широк диаметър на колело, по-здрава носеща способност, по-твърда и по-стабилна.САЧМЕН РЪКОВОДСТВО ВЪЗЕЛ ЗА ПРОЗОРЦИ - той има носеща способност, му е лесно проржаветь и да се деформира, и той може да пролежать известно време.Това ще бъде добър избор за вас.ВАЛЯК ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ В СЪБИРАНЕТО - лесно да се плъзга, гладък и гъвкав, без излишен шум, и можете да го използвате със спокойна душа. неръждаема стомана, мед.РОЛИКОВОЕ КОЛЕЛОТО ЗА ДУШ ВРАТИ - Благодарение на използването на високоскоростни лагери плъзгащи се случва много плавно с отличен ефект за намаляване на шума.КОЛЕЛОТО на КРИЛОТО на РОЛКА - Ролки за врати на душ кабината в банята. Стабилна конструкция, безопасно и гладко плъзгане и трайно.ВАЛЯК ВРАТИ на ЕКРАНА - По-широк диаметър на колело, по-здрава носеща способност, по-твърда и по-стабилна.САЧМЕН РЪКОВОДСТВО ВЪЗЕЛ ЗА ПРОЗОРЦИ - той има носеща способност, му е лесно проржаветь и да се деформира, и той може да пролежать известно време.Това ще бъде добър избор за вас.САЧМЕН ВЪЗЕЛ ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ - лесно да се плъзга плавно и гъвкаво, без излишен шум, и можете да го използвате със спокойна душа.Пратката включва 2 x врата валяк Характеристики - Стабилна структура, сигурен и издръжлив, по-гладко плъзгане и срока на експлоатация на раздвижного стъкло на отвора на макарата.28 инча валяк плъзгаща се врата. колесни ролка с пазом-той е устойчив на корозия и е трайна, него не е лесно да се деформира, и той има отлични носеща способност.Това са много добри вратите ролкови направляващи дръжки на шайби. - Цвят : Както е показано на лагери плъзгащи се врати. - Удобен и практичен, лесен за инсталиране, разработен, за да ви помогне да спестите време на роликовом колело за душ врати.

Опции за продукта

Свързани продукти