.

.

Регулируема по Височина, Въртящ се Стол на колела NACHEN, Удобна, Мека Облегалка, завъртащо се на Седалката, Тежкотоварни Хидравлично Регулиране на Височината за Сало?

Регулируема по Височина, Въртящ се Стол на колела NACHEN, Удобна, Мека Облегалка, завъртащо се на Седалката, Тежкотоварни Хидравлично Регулиране

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Здрав PU, а не кожата】 възглавницата на седалката е изработена от качествен полиуретан, а не на кожата, еднократна калъпи от разпенен материал, по-дишащи, трайни и лесни за почистване, отколкото кожата 【Бар столове със завъртане на 360 градуса и газлифтными крака от неръждаема стомана】 този модерен стол допълва индустриален стил и елементи от средата на века, столове с регулируема височина на седалката на лифта。.Многофункционален бар стол с височина с островче на тезгяха за домашно кръчмата. 【Използването на】 този елегантен и прекрасна табуретка е идеална за дома на кухненския плот, трапезария, вътрешно тераси, кафенета; фризьорски салон за маникюрного салон, кръчма за барман, барного плейър. 【Съберете необходимия бар стол】 този стол е лесно да се събере за броени минути.Столове от изкуствена кожа в индустриален стил, с метални крака неръждаема стомана - добра кухня комплект за декориране на вашата стая.Стол на колела, регулируеми по височина, с възглавница за гърба, поставка за крака и колела, стол за козметик ❤ Характеристики : Кръгла възглавница на седалката е изработена от изкуствена кожа, осигурява по-добър комфорт, водоустойчив и маслостойкость.Височината може да се регулира лесно чрез потягивания ръкохватка на лоста нагоре и надолу.Стилен дизайн с кръгла поставка за краката осигурява по-голям комфорт.Многофункционален : идеален за фризьорски салон, барове, магазин, масаж, салон за красота, кухня, дом, компютър, работна станция и т. Лесен монтаж : монтаж приключи за 5 минути.Водоустойчив : Възглавница увита в изкуствена кожа, водо - и маслостойкую, лесен за почистване. Въртящи се предни колела на 360 градуса : колелата се въртят на 360 градуса.Найлонови крачета, които лесно се движат произволно, без шум, предпазват пода от надраскване. ❤ Параметри : Регулируема височина от 51 см до 61 см Максимална товароносимост : 100 кг ❤ Забележка : 1. Моля, използвайте препарат за грижа за кожата, за да се почистват редовно калъф от изкуствена кожа.

Опции за продукта

Adjustable Height:
51cm to 61cm
Max Load Capacity:
100kg
❤ Note:
1. Please use leather care detergent to clean PU cover regularly. :
2. Don't use corrosive liquids to clean the base and cylinder. :
❤ Package Includes:
1 x Salon Chair:
1 x Manual :

Свързани продукти