.

.

Персонален вентилатор GILIGEGE с Анимационни Мечка, Ръчно Фен за деца, Мини-Ръководство на Вентилатор, за да Ръми, Без зареждане, Ръчни Вентилатори (Жълто, 1бр)

Персонален вентилатор GILIGEGE с Анимационни Мечка, Ръчно Фен за деца, Мини-Ръководство на Вентилатор, за да Ръми, Без зареждане, Ръчни

BGN 1.67

Наличност
На склад

?Джобен фен? : Вентилатор с малки размери, леки по тегло, заема малко място и лесно да носите със себе си по всяко време през лятотоКогато излизате навън. ? Няма нужда от зареждане? : Когато имате нужда от вятъра, просто натиснете бутона на дръжката, за да се създаде лек бриз.Им е много безопасно да се наслаждавате на децата, без да се притеснявате за това, че на предното острие ще навреди на техните ръце. ? Лек дизайн? : Можете да го вземете със себе си, особено подходящ за летни пътувания или да спортувате на открито, можете да го вземете със себе си навсякъде. Дизайн с неплъзгащи дръжка, която ергономични принципи, и удобна стойка за изпращане, идеален, за да го сложи на масата, без помощта на ръцете. ? Здрав??Без батерии, готови за употреба, е тънка работа, безупречно качество на изработка, издръжливост и дълъг експлоатационен живот. ?Най-добрият подарък? : Мини-фен е много лесно и удобно да се запази дори малки дръжки, той ще се превърне в идеален подарък за деца.Стилен и уникален дизайн го прави специален подарък за деца, както и подходящо за всякакви поводи, като рождени дни и Ден за защита на децата.Характеристики : 1. Компактен и портативен : Този продукт е с малки размери, леки по тегло, не заема много място и лесно да го вземете със себе си.Продуктът е с малък размер, леко тегло, не заема много място и лесно да го извадите. Издръжливи материали : този продукт е произведен от висококачествени материали, устойчиви, с дълъг срок на служба, силни и стабилни в употреба. Изящна изработка : изящна изработка, перфектно качество на изработка, здрав и дълъг живот.No необходимостта от зареждане : Когато имате нужда от вятъра, просто натиснете бутона на дръжката, за да се създаде лек вятър.Това е много безопасно за децата да се използват, без да се притеснявате за това, че острието на вятъра ще навреди на техните ръце Технически характеристики : . Материал : пластмаса Цвят : син, розов, зелен, жълт Помещение включва : 1 бр.

Опции за продукта

Свързани продукти