.

.

GE A1455 14-мегапикселова цифрова камера с 5-кратно оптично увеличение и 2,7-инчов LCD дисплей с автоматична яркост (черен)

GE A1455 14-мегапикселова цифрова камера с 5-кратно оптично увеличение и 2,7-инчов LCD дисплей с автоматична яркост (черен)

BGN 14.98

Наличност
На склад

14-Мегапикселова цифрова камера с 5-кратно оптично и 5,7-кратно цифрово увеличение 2,7-инчов ярък LCD дисплей с автоматична яркост. 18 MB вградена памет с поддръжка на карти SD / SDHC с обем до 16 GB.Разпознаване на лица, премахване на ефекта на червените очи в камерата, стабилизация на изображението, детекция на усмивка, моргание.Използва 2 батерии тип АА, така че никога няма да се окажете в затруднение, в очакване на зареждане на батерията на вашия фотоапарат. 14-Мегапикселова цифрова камера с 5-кратно оптично и 5,7-кратно цифрово увеличение. 2,7-инчов ярък LCD дисплей с автоматична яркост. 18 MB вградена памет с поддръжка на карти SD / SDHC с обем до 16 GB.Разпознаване на лица, премахване на ефекта на червените очи в камерата, стабилизация на изображението, детекция на усмивка, моргание.Използва 2 батерии тип АА, така че никога няма да се окажете в затруднение, в очакване на зареждане на батерията на вашия фотоапарат.

Опции за продукта

Свързани продукти