.

.

ULTECHNOVO 1 бр. Стъклена дръжка Професионалната за Осветление Лампи Без сгъване led и гледане на Преносими Настолни любителите на Многофункционална Лупа X. Очила с Батер?

ULTECHNOVO 1 бр. Стъклена дръжка Професионалната за Осветление Лампи Без сгъване led и гледане на Преносими Настолни любителите

BGN 9.67

Наличност
На склад

Led лупа за четене : Изработена от безопасни и щадящи материали, можете лесно да го използватеС led подсветка можете да четат или да работят на тъмно.Обектив за наблюдение : Той има разумна дизайн дизайн с led подсветка, която може да ви помогне по-добре да се различи детайли на обекта.Увеличително стъкло : Благодарение на добро детайлите на процеса, то може да продължи дълго време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.Ръчно леща led подсветка : Изработени от ABS-пластмаса и акрил материали, безопасни за използване, vi, Лупа за работния плот : Прилагане на увеличително стъкло е просто, лесно за пренасяне и използване, и тя може да ви донесе удобство.Осъществяване на списък 1 х лупа, 1 х USB кабел за захранване Характеристики Батерия : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) -Материал : ABS, акрил-led подсветка можете да четат или да работят в тъмната нощ. -Изработен от безопасни и щадящи материали, лесно можете да им се насладите. -Внимателно произведено лупа просто, практично, ефективно и може да ви направи една добра услуга. -Уникален дизайн, поддръжка на преносими устройства, сгъваема, по-удобен за използване. -Размер : около 22,00 X8,30 X2,70 см / 8,65 X3,26 X1,06 инча -Цвят : черно-бял -Той има широк спектър от приложения и е практичен помощник за четене, разглеждане, заваряване, производство на изделия, ремонт и развлечения.Описание на продукта Обектив за наблюдение изящна изработка на изделия може да ви осигури добри впечатления от гледането на изображения са ясни и неискаженные и лесно ще отговорят на вашите нужди. увеличително стъкло за настолен компютър Има добра ограничаване на процеса и разумен дизайн на структура.Увеличително стъкло изработено от ABS-пластмаса и акрилни материали.led лупа за четене на Този проект представлява едно просто и практично увеличително стъкло.Ръчен обектив с led подсветка е Подходящ за повечето потребители с лошо зрение.Лесно се сгъва и удобен за носене.

Опции за продукта

Свързани продукти