.

.

PETIMP Разтегателен Каишка за Кучета, Лек 16-подножието на Каишка с Шарките на Нокът, със Сгъваема Купата, Диспенсером, Торби за боклук, за Малки до Средни Кучета (сини)

PETIMP Разтегателен Каишка за Кучета, Лек 16-подножието на Каишка с Шарките на Нокът, със Сгъваема Купата, Диспенсером, Торби

BGN 5.49

Наличност
На склад

Прибиращ каишка - комплектът включва : 1 * каишка, 1 * купа, 1 * опаковка, 2 * ролка пакет за боклук, 1 * обтегачКаишка с дължина 16 метра / 5 м, подходящи за малки, средни домашни любимци.Лесен, но здрав - лек в 6,6 грама, който могат лесно да се държат като възрастни, така и деца.Лек и ергономична нескользящая дръжка са предназначени за това, за да можете да ги запазите по-дълго време без умора.На каишка се състои от трайно нейлонового колан с висока плътност, който е с устойчивост на износване.Височина дръжки каишка на вътрешния диаметър е 3. Лесен за използване - Две преходни спални, бутон за лесно заключване и отключване с една ръка.Натиснете "бутона", за да забавят, натиснете "бутона", за да забави каишка назад.Практични аксесоари - Сгъване купа и опаковка във формата на сладки крака може да се окачи на дръжката на каишка, тяхното лесно да носите със себе си на улицата.Когато кучето проголодается, просто отворете купа и напълнете я с кучешка храна или вода.Капак опаковка, можете да отворите, за да замени нов пакет за отпадъци.Прибиращи каишки PETIMP напълно подходящи за ходене, джогинг, бягане, къмпинг и туризъм, както и за неспешной разходка в задния двор.Цвят : черно и синьо. Ширина : 4,3 инча. Височина : 1,1 инча. Тегло : 6,5 грама. Дължина на каишка : 16 фута / 5 метра Цвят : син.Материал : силикон. Тегло : 2 грама.Материал : пластмаса. Тегло : 2 грама.Материал : психично.Дължина : 3 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти