.

.

GFDFD Шапки за домашни любимци, Цветя, Листа, Свеж Естествен Венец, Превръзка на главата за Кучета, Котки, Сватбени Врати за домашни любимци (Цвят: A, размер: 25x25x3 см)

GFDFD Шапки за домашни любимци, Цветя, Листа, Свеж Естествен Венец, Превръзка на главата за Кучета, Котки, Сватбени Врати за домашни любимци

BGN 2.33

Наличност
На склад

-Това е пръстен с цвете в европейски и американски стил, който е подходящ за кучета и котки -Носенето му, вашите домашни любимци ще ходещи. -Снимки, които домашен любимец носи го, ще привлече повече внимание. -Това е най-добрият прическа и гърдите цвете с двойни функции, който позволява на вашия домашен любимец да станат повече, в много случаи. -Шапки се регулира свободно, което е удобно и лесно. -Това е пръстен с цвете в европейски и американски стил, който е подходящ за кучета и котки. -Носенето му, вашите домашни любимци ще ходещи. -Снимки, които домашен любимец носи го, ще привлече повече внимание. -Това е най-добрият прическа и гърдите цвете с двойни функции, който позволява на вашия домашен любимец да станат повече, в много случаи. -Шапки се регулира свободно, което е удобно и лесно. -Това е пръстен с цвете в европейски и американски стил, който е подходящ за кучета и котки.-След пускането му, вашите домашни любимци ще ходещи.-Снимки, на които домашен любимец носи го, ще привлече повече внимание.-Това е най-добрият прическа и гърдите цвете с двойни функции, който позволява на вашия домашен любимец да станат повече, в много случаи.-Прическа се регулира свободно, което е удобно и лесно.Технически характеристики : -Цвят : както е показано на фигурата.-Материал : Влакно.-Размер : 25x25x3 виж Опаковъчен sheet1 х шапки за домашни животныхпримечания : 1. Продайте само основните стоки, които не други стоки. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!.

Опции за продукта

Свързани продукти