.

.

Comtraker Украса за Камината на Хелоуин, Черна Лейси Паяжини, Камина Полк, Шал, Шапка, Венец за Празнични Партита, Декорация, 18x98 инча (Черен)

Comtraker Украса за Камината на Хелоуин, Черна Лейси Паяжини, Камина Полк, Шал, Шапка, Венец за Празнични Партита, Декорация, 18x98 инча

BGN 4.26

Наличност
На склад

? Мек материал и популярна размер : 18x98 инча Черна лейси камина наметало-шал е с дизайн във формата на паяжина, се размива в колата, миене на ръка, много здрав ?Must Have за Хелоуин : забавни една зловеща украса за Хелоуин и Деня на Благодарността и аксесоар за партита, за целогодишно използване. ?Дизайн черна мрежа : камина, шал Хелоуин е замислен като мрежа, той е дълъг и широк, достатъчно големи, за по-тънка дървена мантия, така и за по-широката и дълга каменна мантия. ? Широко приложение : окачени на полицата рафт, над вътрешни вратата капак, дом за призраци, клетка, бюфет или като декоративен фон на масата. ? Най-добрата производителност : създаване на идеална атмосфера за вашето Хелоуин с елегантен аксесоар за декор от черна дантела с духове.

Опции за продукта

Свързани продукти