.

.

Детско Пеленальное одеяло Шерпа, Постилка За Деня на Независимостта, Американският Флаг, Камион с Животни, Бебешки одеяла за Момичета и Момчета, Пушистое Плюшевое ?

Детско Пеленальное одеяло Шерпа, Постилка За Деня на Независимостта, Американският Флаг, Камион с Животни, Бебешки одеяла за Момичета

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Перфектен размер】 Размери 30х40 см, което е достатъчно голямо, за да лесно да се приключи или възпирам бебета, от новородени до деца, идеален за да е уютно да си намеря под този пухкава одеяло на дивана / софе / легло, за да гледат телевизия, да се насладите на семейния занимание 【Супер МЕКО и уютно】 Шерп-одеало супер меко, пушистое, уютно и топло, подходящо за тайна на дома, на сън в офиса по всяко време на годината и бивакуване на открито през пролетта /есента. 【ДЕТСКО ОДЕАЛО】 Меко шерп-одеяло, приятен на допир - идеални, за да скрие детето си, когато дойде време да си лягаме.Това може да осигури на детето си комфортна температура за сън, подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата. 【ПРЕКРАСЕН модел】 Всички тези щампи вкусни и се съчетават с всичко, което ги прави подходящи за свободни както на момчета, така и момичета.За детската душа, пристигането на новороденото или детето на всяка възраст.нашето индивидуално одеяло - идеалният подарък. 【ЛЕСЕН за】Перете отделно в студена вода.Детско одеало за момичета и момчета, изпълнени с принтом с високо качество по технология, която предпазва от избледняване. 【Перфектен размер】 Размери 30х40 см, което е достатъчно голямо, за да лесно да се приключи или възпирам бебета, от новородени до деца, идеален за да е уютно да си намеря под този пухкава одеяло на дивана / софе / легло, за да гледат телевизия, да се насладите на семейния занимание. 【Супер МЕКО и уютно】 Шерп-одеало супер меко, пушистое, уютно и топло, подходящо за тайна на дома, на сън в офиса по всяко време на годината и бивакуване на открито през пролетта /есента. 【ДЕТСКО ОДЕАЛО】 Меко шерп-одеяло, приятен на допир - идеални, за да скрие детето си, когато дойде време да си лягаме.Това може да осигури на детето си комфортна температура за сън, подходящи за пролетта, лятото, есента и зимата. 【ПРЕКРАСЕН модел】 Всички тези щампи вкусни и се съчетават с всичко, което ги прави подходящи за свободни както на момчета, така и момичета.За детската душа, пристигането на новороденото или детето на всяка възраст.нашето индивидуално одеяло - идеалният подарък. 【ЛЕСЕН за】Перете отделно в студена вода.Детско одеало за момичета и момчета, изпълнени с принтом с високо качество по технология, която предпазва от избледняване. √ Уникален дизайн - Това е хубава покривка, с класически и фантастични мотиви, за да проверите за оформяне на дневна и спалня.

Опции за продукта

Свързани продукти